" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

17.10.12

Πήγε με 40άρα και έπεσε στην αγκαλιά...του συζύγου!

Όλα ξεκίνησαν από μια κουβέντα στο καφενείο του χωριού. Ο νεαρός-έ νας 25χρονος από χωριό της Εύβοιας- σε συζήτηση για την…έλλειψη γυναικών στο χωριό, άρχισε να λέει ότι πάντα όταν πηγαίνει στην Αθήνα, βρίσκει γυναίκα.
Όπως διαβάζουμε στο ΕviaNews, οι φίλοι του τον προκάλεσαν, να πάνε όλοι μαζί στην Αθήνα για να τους δείξει τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να βρίσκει θηλυκή συντροφιά κάθε φορά.
Το ταξίδι κανονίστηκε για το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η παρέα των φίλων πήγε σε νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας για να… «διδαχτεί» από τον 25χρονο.

Και έτσι έγινε. Τα πράγματα όμως δεν ήταν όπως τα περίμενε μιας και σε αρκετές προσπάθειες έφαγε «χυλόπιτα», σύμφωνα με το cretalive.gr. Άρχισε τότε να πίνει μέχρι που μία 40χρονη τον πλησίασε και άρχισε το κέρασμα.
Μετά από λίγα λεπτά, είπε στους φίλους του ότι θα πάει στο σπίτι της 40χρονης για να συνεχίσει τη βραδιά και έφυγε.
Πήγε στο σπίτι και όλα θα κυλούσαν ομαλά αν δεν άνοιγε την πόρτα ο … άντρας της! Ο 25χρονος πάγωσε και άρχισε να τον πιάνει κρύος ιδρώτας. Τότε, η ήρεμη φωνή του άντρα της τον σόκαρε.
«Κάτσε… που θα πας μέσα στα σκοτάδια; Κάνε μου παρέα» είπε ο σύζυγος της κυρίας και… πήγε να τον αγκαλιάσει! Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο 25χρονος έβαλε τα παπούτσια και σαν χέλι, κατάφερε να ξεφύγει αφήνοντας στα κρύα του λουτρού το περίεργο ζευγάρι.
Πάνω στον πανικό του, άρχισε να λέει το πάθημα του στους φίλους που, άρχισαν να τον πειράζουν και το έκαναν σούσουρο στο χωριό…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου