7.11.12

Διαζύγιο για γνωστό ποδοσφαιριστή με μοντέλο σύζυγο

Μετά από μόλις τρία χρόνια έγγαμου βίου γνωστός ποδοσφαιριστής και το μοντέλο σύζυγος του αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο τους.
 Η απόφαση του Στάθη Ταυλαρίδη και της Κατερίνας Γεωργιάδου να χωρίσουν έπεσε ωσαν κεραυνός εν αιθρία, αφού ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγαρια του χώου και κανείς δεν περίμενε ότι θα έφταναν στον χωρισμό τόσο σύντομα. Κι έχοντας αποκτήσει δύο κόρες. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στη Real life, ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος και οριστικός!
Ταυλαρίδης και Γεωργιάδου γνωρίστηκαν πριν έξι χρόνια και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τότε έπαιζε στην γαλλική Λιλ κι εκείνη έκανε καριέρα στο μόντελινγκ, αφού το 2002 είχε πάρει και τον τίτλο της Μις Ελλάς.
Οι δυο τους από την αρχή της σχέσης ήταν αχώριστη και η Γεωργιάδου εγκατέλειψε τις πασαρέλες προκειμένου να τον ακολουθήσει στην Γαλλία.
Εκεί έμειναν για περίπου δυόμισι χρόνια, πριν πάρουν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Τον Ιούνιο του 2009, ο Στάθης και η Κατερίνα παντρεύτηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, στο χωριό Προβατά Σερρών. Απέκτησαν την πρώτη τους κόρη και το μοντέλο πια εγκατέλειψε οριστικά την καριέρα της μετά από παρότρυνση του συζύγου αλλά και την επιθυμία της ίδια να μεγαλώσει τη μικρή.

Ωστόσο, το γυαλί άρχισε να ραγίζει όταν το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μεταγραφή του στη Λάρισα και περυσι στον ΟΦΗ. Και η κατάσταση φαίνεται ότι ήταν μη αναστρέψιμη, αφού αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η Γεωργιάδου μένει στη Θεσσαλονίκη με τις κόρες της, ενώ εκείνος στην Αθήνα, αφού παίζει στον Ατρόμητο Περιστερίου.

Πάντως, προτεραιότητα και των δύο είναι το καλό των παιδιών τους, γι' αυτό και φροντίζουν να έχουν μια πολιτισμένη σχέση χωρίς εντάσεις και καυγάδες: Real Life

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου