7.6.13

Ανατίναξαν το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού ..

Αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικός μηχανισμός κάτω από το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη συμβολή των οδών Διομίδους 3 και Αγίας Βαρβάρας στη Δάφνη. Από την ισχυρή έκρηξη το αυτοκίνητο μάρκας BMW καταστράφηκε ολοσχερώς. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:40 το πρωί και από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα, καταστράφηκε η είσοδος πολυκατοικίας, ενώ έσπασαν τζάμια γειτονικών σπιτιών και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Οι δράστες είχαν κάνει προειδοποιητικό στις 04:15 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Οι δράστες έδωσαν περιθώριο 20 λεπτών στην αστυνομία, ωστόσο ο χρόνος δεν επαρκούσε για να μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ να εκκενώσει πλήρως την περιοχή.
Τώρα οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ και με δεδομένο το διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα κάνουν λόγο ακόμα για τρομοκρατικό χτύπημα.
Ωστόσο επειδή ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, ενδεχομένως πίσω από την επίθεση να βρίσκονται ποινικοί εγκληματίες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου