7.6.13

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-"Τρέχει" το έργο εξοικονόμησης ενέργειας !!!


 ΧΡΟΝΟΣ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ...ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ !!!
Απόλυτα ικανοποιητικά εξελίσσονται οι εργασίες που αφορούν στο έργο ενεργειακής εξοικονόμησης προϋπολογισμού 780.000 € στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας που ξεκίνησε μόλις στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.

Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί σχεδόν οι μισοί ηλιακοί συλλέκτες (σε σύνολο 250) ενώ παράλληλα τοποθετείται όλος ο απαραίτητος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός στο λεβητοστάσιο του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με τον ανάδοχο σε 10 ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το 80 % του έργου ενώ μέχρι 15 Ιουλίου πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με αφορμή την πορεία των εργασιών δήλωσε:

« Χαιρόμαστε ιδιαίτερα ως Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας γιατί αυτό που οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε πριν από 2,5 χρόνια βλέπουμε σήμερα να μετατρέπεται σε πραγματικότητα.

Ένα μεγάλο και πρωτοποριακό έργο πανελλαδικής εμβέλειας στο τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης και μείωση των δαπανών φέρει την σφραγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Καιρό τώρα έχουμε δηλώσει ότι οι κόποι αυτής της ωραίας, δημιουργικής και συλλογικής προσπάθειας δικαιώνονται καθημερινά προς όφελος της Υγείας των Πολιτών της Μεσσηνίας.

Αυτή την πορεία έχουμε χρέος και ευθύνη να την συνεχίσουμε και να την πάμε ακόμα παραπέρα. Αυτό και θα πράξουμε.

Πολλά, πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας που έχουν την γνώση και την δύναμη για την υλοποίηση τέτοιων έργων.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου