8.6.13

Τις ελπίδες τους στον Μπρεδήμα στρέφουν οι Καλαματιανοί !!!

Γράφει ο Κάλχας 
Πολλαπλή σιγουριά στην υποψηφιότητα Μπρεδήμα από τους Καλαματιανούς!
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση του Θεόδωρου Μπρεδήμα, να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας, έφερε ανατροπές σε πολλά σενάρια που είχαν …υπό επεξεργασία, αρκετοί παράγοντες (της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνίας κ.λ.π) της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας.
Πολίτες από πολλούς πολιτικούς χώρους, με πολλά όμως τοπικά προβλήματα, βρήκαν συμπαράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα τελευταία χρόνια.
Είναι γεγονός, πως ο κ. Μπρεδήμας, δεν δίσταζε με την ίδια ευκολία που έκανε αντιπολίτευση, να στηρίζει αποφάσεις, οι οποίες ήταν προς όφελος των δημοτών. Όπως για παράδειγμα ζήτησε την μείωση των Δημοτικών Τελών και παρότι δεν υπήρξε αρχικά ανταπόκριση, κατάφερε έστω και …λίγο να μειωθούν!
Αυτό όμως που είναι ενδιαφέρον, είναι ότι η προσέγγιση στο πρόσωπο του Μπρεδήμα, γίνεται από πολίτες, απαγκιστρωμένους από τα κόμματα.
Άλλωστε η “πολιτική” της μη …χορήγησης χρισμάτων, ενισχύει προτιμήσεις όπως είναι το πρόσωπο Μπρεδήμας!
Η φημολογούμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ένα ακόμη στοιχείο υπέρ της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Μπρεδήμα για το Δήμο Καλαμάτας.
Επίσης το “φλερτ” του νυν Δημάρχου Π. Νίκα με την “Χρυσή Αυγή” οδηγεί πολλούς Καλαματιανούς στη Δημοκρατική σιγουριά του Θόδωρου Μπρεδήμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου