11.1.14

Ο Μπουτάρης κόλλησε αυτοκόλλητο «Είμαι γάιδαρος» σε παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο !!!

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ανέλαβε δράση σε ότι αφορά ένα ζήτημα που καίει την Θεσσαλονίκη, το θέμα του κυκλοφοριακού και των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων.
Περπατώντας στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους πριν από λίγο, αντίκρισε ένα λευκό φορτηγάκι πάνω στο πλακόστρωτο. Αμέσως, σταμάτησε και σε ρόλο δημοτικού αστυνομικού ρώτησε τον οδηγό για ποιο λόγο βρισκόταν στον πεζόδρομο.

«Έχω δουλειά», απάντησε ο νεαρός και πριν προλάβει να συνεχίσει, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έβγαλε από την τσέπη του παλτού του ένα από τα γνωστά αυτοκόλλητα που χρησιμοποιούν οι «ακτιβιστές των πεζοδρομίων» στην πόλη και γράφουν «Είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου βρω» και το κόλλησε στη μέση του παρπρίζ του αυτοκινήτου μπροστά στα έκπληκτα μάτια του οδηγού, της κοπέλας του και πλήθους περαστικών.





Μάλιστα ο κ. Μπουτάρης δεν έμεινε εκεί, αλλά βλέποντας λίγο πιο κάτω άλλο ένα φορτηγάκι παρκαρισμένο στον πεζόδρομο ζήτησε τον λόγο από τον οδηγό και όταν εκείνος του είπε ότι ξεφορτώνει εμπορεύματα για κάποιο κατάστημα, ο δήμαρχος πήγε στο ίδιο το κατάστημα για να επαληθεύσει τα λεγόμενά του.




Με πληροφορίες από seleo.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου