9.1.14

Αβάσταχτη οδύνη στην κηδεία της φοιτήτριας στο Αγρίνιο

Αβάσταχτη οδύνη στην κηδεία της φοιτήτριας στο Αγρίνιο
Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και οδύνης έγινε νωρίτερα το απόγευμα από τον νέο ιερό ναό του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο, η κηδεία της 20χρονης Αγγελικής, φοιτήτριας της Νομικής, που έχασε τη ζωή της κατά την πρόσκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας σε νταλίκα, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων, στην Εγνατία Οδό.
Η κοπέλα φοιτούσε στη Νομική της Κομοτηνής και ο θάνατος της, όπως και της 23χρονης Ειρήνης Τριανταφύλλου από το Μεσολόγγι, έχουν συγκλονίσει την Αιτωλοακαρνανία.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και η αδελφή της, οι συγγενείς της, οι φίλοι της και συμφοιτητές.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Χριστόφορου στο Αγρίνιο, επικράτησε το αδιαχώρητο ενώ δεκάδες ήταν τα στεφάνια έξω από την εκκλησία.

Πολίτες προσήλθαν από διάφορες περιοχές του Αγρινίου, ακόμη και άγνωστοι της οικογένειας, για να αποχαιρετίσουν το αδικοχαμένο κορίτσι, συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν και με ένα τεράστιο γιατί στα χείλη τους.

Η σορός του κοριτσιού έφτασε στην εκκλησία συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής που παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια. Είναι χαρακτηριστικό πως στο προαύλιο του ιερού ναού, βρέθηκαν εκατοντάδες άτομα, αφού το εσωτερικό ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς.
Εν τω μεταξύ αύριο, Παρασκευή, είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν δύο επεμβάσεις μεταμόσχευσης κερατοειδούς με τα μοσχεύματα που δώρισαν οι συγγενείς της 23χρονης Ειρήνης , που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στα Μάλγαρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου