" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.1.14

Ηλεία: Αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι εργολάβου σκουπιδιών

Κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την υποβάθμιση του περιβάλλοντος αντιμετωπίζουν σύμφωνα με πληροφορίες έξι άτομα σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και υλοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στην περιοχή του Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας. 
 Πρόκειται μεταξύ αυτών για γνωστό εργολάβο που έχει εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις σχετικές με τη μεταφορά των στερεών αποβλήτων και απασχολήσει σοβαρά τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές. 
Ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέβη χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του εργολάβου και στο σπίτι του όπου έγιναν έρευνες παρουσία του Εισαγγελέα Ηλείας, στην περιοχή του Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας. Εκεί έγιναν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δύο συλλήψεις ενώ ο ίδιος ο εργολάβος μαζί με άλλα τρία άτομα διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κίνηση αυτή των Αρχών έγινε συντονισμένα με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες γενικότερα με την παραβατική συμπεριφορά στη μεταφορά και διαχείριση σκουπιδιών και άλλες πράξεις που σχετίζονται με την υποβάθμιση περιβάλλοντος.

ilialive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου