" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

11.1.14

Χωρίς... επτά βουλευτές ξεκίνησε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Επιστολή στον Π.Καμμένο έστειλαν οι επτά βουλευτές, ζητώντας πρώτα την σύγκληση της ΚΟ

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρίσκεται στο βήμα αυτή τη στιγμή.
Να σημειωθεί ότι απουσιάζουν από την συνεδρίαση επτά βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας της Κώστας Γιοβανόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι επτά απέστειλαν επιστολή στον κ.Καμμένο -στο προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο- στην οποία εξηγούν τους λόγους μη συμμετοχής τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι βουλευτές ζήτησαν από τον κ.Καμμένο να συγκληθεί πρώτα η Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ΚΟ και τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, ειδάλλως η συμμετοχή τους στο Ε.Σ. δεν έχει νόημα.
Ο πρόεδρος του κόμματος-σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- αρνήθηκε, απαντώντας ότι "η συμμετοχή των βουλευτών στον Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική".
Ο κ.Κ.Γιοβανόπουλος μιλώντας με το ΑΠΕ-ΜΠΕ απέφυγε να πει γιατί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, λέγοντας ότι έχει δεσμευθεί απέναντι στους άλλους συναδέλφους του.Οι βουλευτές που απουσιάζουν, εκτός του κ.Γιοβανόπουλου, είναι η Σταυρούλα Ξουλίδου η Χρυσούλα Γιαταγάνα, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Παύλος Χαϊκάλης, και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου