15.7.14

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ : Πέθανε ο ασθενής που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό για φακελάκι


Συγκίνηση και οργή: Πέθανε ο ασθενής που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό για φακελάκι

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση με τον συνταξιούχο καρδιοπαθή, τον οποίο εκβίαζε για φακελάκι, καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού και αρνείτο επί 18 ημέρες να τον χειρουργήσει, αν δεν έπαιρνε τα χρήματα. 
Ο άτυχος συνταξιούχος χειρουργήθηκε τελικά πριν δύο ημέρες, αλλά λίγες ώρες αργότερα, έχασε τη μάχη μέσα στην εντατική.
Ο συνταξιούχος ναυτικός έζησε έναν απίστευτο Γολγοθά καθώς αμέσως μετά το έμφραγμα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, αντί να χειρουργηθεί άρχισε ένα σκληρό παζάρι με τον καρδιοχειρουργό που απαιτούσε να βάλει στην τσέπη «φακελάκι» με 1.500 ευρώ.
Οι συγγενείς του εκτιμούν ότι το διάστημα αυτό ήταν καθοριστικό για την πορεία της υγείας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που τελικά τον χειρούργησαν διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του ασθενούς ήταν πολύ επιβαρυμένη και θεώρησαν ότι ήταν θαύμα που βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο.
Οι συγγενείς του 66χρονου επικοινώνησαν με το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να τους ενημερώσουν ότι ο συνταξιούχος ναυτικός υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, όμως λίγες ώρες μετά κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνει νεκροψία -νεκροτομή καθώς και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.
«Την Κυριακή το πρωί πήγαμε τον είδαμε ήταν μια χαρά ο άνθρωπος, οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Ζήτησε λίγο νερό λέει αφήστε θα του δώσουμε εμείς. Φύγαμε να πάμε στο σπίτι και πριν φτάσουμε στο σπίτι μας πήραν τηλέφωνο ότι ο ασθενής τελείωσε», δήλωσε ο ανιψιός του 66χρονου στο τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο ανιψιός του συνταξιούχου κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού για φακελάκι, καθώς για 18 ημέρες καθυστερούσε την επέμβαση προκειμένου να πάρει τα χρήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου