19.7.14

Εκδήλωση – διάλογος των ακτιβιστών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Καλαμάτα

Οι ακτιβιστές Καλαμάτας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος διοργανώνουν μια πρωτότυπη εκδήλωση διαλόγου την Κυριακή 20/07/2014 19.30 στο καφέ μπαρ Odd “Σιδηροδρομικού Σταθμού και Κεφαλα”.

Στην εκδήλωση θα είναι καλεσμένοι για να απαντήσουν σε ερωτήματα πολιτών, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελιάς – Δημοκρατικής παράταξης, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ και Παύλος Χρηστίδης, ο συντονιστής των Ελλήνων ακτιβιστών Θοδωρής Δουλουμπέκης αλλά και η Τέτα Θεοδωροπούλου και Θανάσης Τσαλδάρης  συντονιστές των ομάδων του ΕΣΚ σε Σπάρτη και Καλαμάτα αντίστοιχα καθώς και ο Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Γιάννης Χριστόπουλος .

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην πολιτική ατζέντα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στην επόμενη μέρα του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε θέματα ισότητας, δίκαιης και αξιοπρεπούς εργασίας καθώς επίσης σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Λόγω του τρόπου διεξαγωγής του διαλόγου θα ήταν χρήσιμο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας πριν την εκδήλωση στα τηλέφωνα 6989876959 και 6949846023.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου