" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.9.14

ΙΠΠΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ‘’80 Χρόνια Παράδοσης και Ιστορίας στην Ανδραβιδα‘’

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζουν στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης την 80η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας φέτος γίνεται ενας ‘’συνδυασμός’’  καταστάσεων πρώτον γιατι ειναι η 80η Ιππική Έκθεση αλλα και ειναι ενα στοίχημα για την νεα δημοτική αρχή 
Στο κορυφαίο γεγονος της Βόρειας Ηλείας εχει πεσει αρκετό βάρος και όλοι τρέχουν για την άρτια διοργάνωση του. Ιππείς απο ολη την Ελλαδα κανουν προβες με τα αλογα τους στους στάβλους τους για το υπερθέαμα που θα παρουσιάσουν  στο βραδινό σοου του Σαββατου .
Φετος για πρωτη χρονια θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη και το βραδινό σοου θα μαγνητοσκοπηθεί 
Οι διοργανωτές θα δώσουν βάρος στην διαφήμιση και τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης θα εχουν το πρώτο λογο .
20-21 Σεπτεμβρίου δόθηκε το ραντεβού στο ιππικό κέντρο
Ανδραβιδας το στολιδι του Δημου Ανδραβιδας Κυλληνης φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται χιλιάδες κοσμο για αλλη μια χρονια. Με σύνθημα ‘’80 Χρόνια Παράδοσης και Ιστορίας στην Ανδραβιδα‘’ καλούνται  οι ιπποπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό γεγονός. Αναμενεται το προγραμμα τις επόμενες μερες καθώς επισης και οι επίσημες ανακοινώσεις απο την Σύλλογο ‘’ Κένταυροι Ανδραβίδας .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου