13.9.14

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Βρήκαν λίρες μέσα στον τάφο του παππού τους

 - Όταν τον άνοιξαν για να γίνει ταφή άλλου μέλους της οικογένειας 

 - Ο παππούς πριν αποδημήσει πιθανόν να είχε καταπιεί τις λίρες προκειμένου να  τις …πάρει μαζί του.

Εικόνες από ταινία  που έχει στοιχεία από «ανέκδοτο» εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε χωριό που βρίσκεται στα όρια της Αχαϊας με την Ηλεία, με «θεατές»  τους τεθλιμμένους συγγενείς και φίλους εκλιπόντος.
Όλα συνέβησαν  όταν  δόθηκε εντολή από γνωστή οικογένεια της περιοχής να ανοιχθεί ο οικογενειακός τάφος, προκειμένου να γίνει η ταφή μέλους της.
Η  διαδικασία έγινε με την επίβλεψη  συγγενικού προσώπου της οικογένειας  που είχε υποβάλει το σχετικό αίτημα.
Το συγκεκριμένο μνήμα είχε χρησιμοποιηθεί πριν μια πενταετία , προκειμένου να «φιλοξενήσει»  τον παππού της  οικογένειας, ο οποίος είχε αποδημήσει εις  Κύριον.
Η εικόνα που αντίκρισαν όσοι εργάστηκαν για να ανοιχθεί ο τάφος  παραπέμπει σε ανέκδοτο, καθώς  μαζί με τα λίγα εναπομείναντα οστά του γέροντα της οικογένειας,  βρέθηκαν και δέκα χρυσές λίρες.
Το αρχικό ξάφνιασμα διαδέχθηκε η απορία και η αναζήτηση απαντήσεων στο πώς βρέθηκαν εκεί οι λίρες. 
Η εξέταση όλων των εκδοχών έφερε στο προσκήνιο  ένα απίστευτο αλλά περά για  πέρα υπαρκτό σενάριο, που ήθελε ο παππούς πριν αποδημήσει να είχε καταπιεί τις λίρες προκειμένου να  τις …πάρει μαζί του.
Το πιο ωραίο στην υπόθεση είναι, πως εν μέσω πένθους στενά συγγενικά πρόσωπα τόσο του παππού που είχε αφήσει τα εγκόσμια πριν από χρόνια, όσο και του πρόσφατα εκλιπόντος, άρχισαν να τσακώνονται για το ποιος είναι ο νόμιμος δικαιούχος των λιρών που βρέθηκαν μέσα στον τάφο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου