12.9.14

Διοικητής νοσοκομείου κατηγορεί βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για ρουσφέτι

''Με απείλησε ότι θα προκαλέσει κινητοποιήσεις''!

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις προκαλεί η επιστολή του διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου  που μιλάει με ονόματα...
Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθό, για ρουσφετολογικές απαιτήσεις, έμμεσες απειλές και παρέμβαση στο έργο της διοίκησης του νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Αφορμή για την επιστολή του κ. Ξυπολυτά στάθηκε η ερώτηση του κ. Ξανθού προς τον Υπουργό Υγείας για την μετακίνηση νοσηλεύτριας από το πνευμονολογικό ιατρείο στα ΤΕΠ, η οποία συνοδεύονταν με κατηγορίες για αυταρχική συμπεριφορά εκ μέρους του διοικητή.
Ο κ. Ξυπολυτάς δίνει δημόσια απάντηση, κατηγορώντας τον κ. Ξανθο ότι πέρασε την πόρτα του γραφείου του, ζητώντας του στην ουσία ρουσφέτι. Να ανακαλέσει την μετακίνηση της βοηθού, χωρίς προηγούμενα να συζητήσει για τα θέματα του Νοσοκομείου ενώ μάλιστα φέρεται να τον "απείλησε" με "όπλο" την βουλευτική του ιδιότητα ότι θα προκαλέσει κινητοποιησεις για το ζήτημα αν ο διοικητής του Νοσοκομείου δεν ανακαλέσει την απόφασή του.
Σε προηγούμενο μάλιστα σημείο της επιστολής του ο κ. Ξυπολυτάς αναφέρει ότι ο κ. Ξάνθος του είπε να προσέχει γιατί θα μπλέξει άσχημα. ''Είχε έλθει με σκοπό να μου κάνει συστάσεις. Να προσέχω στις δημοσιεύσεις μου τον... ΣΥΡΙΖΑ! Θα έμπλεκα άσχημα... Τώρα γνωρίζουν όλοι ότι σιώπησα, κατάπια την ύβρη και την απειλή, υποχώρησα. Μάλιστα, ομολογώ, συμμορφώθηκα κάπως, απέφευγα έκτοτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του είχε διατυπωθεί δημόσια, σε κείμενο μου'' τονίζει στην ανακοίνωσή του ο διοικητής.
''Προ ημερών ήλθε για ρουσφέτι. Τον συνόδευε ένας καθηγητής Παν/μίου όπως συστήθηκε, δεν συγκράτησα όνομα. Να ανακληθεί η μετακίνηση της βοηθού μοναδικό θέμα, αρνήθηκε όποια συζήτηση για σοβαρότερα''.

flashnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου