Μπορεί οι Έλληνες να μην έχουν δώσει ακόμα απάντηση στο ερώτημα «τι είναι αυτό που αρέσει στις Ελληνίδες;» και «πώς μπορεί κανείς να τις... ρίξει;», ωστόσο μια ξένη ιστοσελίδα, η WikiHow, παραδίδει τα δικά της μαθήματα για το πώς «παίζεται» το παιχνίδι!

Το εν λόγω κείμενο δίνει τον «χρυσό»... δεκάλογο που θα κάνει κάθε Ελληνίδα να προσέξει έναν άντρα και να ασχοληθεί μαζί του.

Καθαριότητα, χαμόγελο, κοινωνικότητα, χιούμορ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία της «λίστας» των προϋποθέσεων που πρέπει να πληροί το αντίθετο φύλο. Τώρα για το πόσο θα «πιάσουν» τόπο όσα λέει και πόσο ισχύουν; Τα συμπεράσματα δικά σας

Δείτε αναλυτικά όλα τα (προτεινόμενα) βήματα προς την... επιτυχία!

1. Καθαριότητα - Ο ελληνικός λαός είναι ανάμεσα στους πιο καθαρούς της Ευρώπης. Ήταν άλλωστε η χώρα από την οποία «βγήκε» η ιατρική. Οπότε προτού πλησιάσετε κάποια Ελληνίδα, φροντίστε να είστε πεντακάθαρος: σωστή υγιεινή στο στόμα, να μυρίζετε ωραία και να έχετε καθαρά μαλλιά. Δύσκολα θα βρει κανείς Ελληνίδα που να γυρίσει να κοιτάξει κάποιον... άπλυτο!

2. Χαμόγελο - Οι Έλληνες έλκονται εκ φύσεως από χαρούμενους ανθρώπους. Γιατί νομίζετε είναι τόσο χαριτωμένοι;

3. Δείξτε ότι περνάτε καλά - Γιατί στις Ελληνίδες αρέσει να περνάνε καλά. Εκεί που υπάρχει καλοπέραση, σίγουρα υπάρχει και ένας Έλληνας!

4. Κοινωνικότητα - Είναι γνωστό ότι ο ελληνικός λαός είναι κοινωνικός. Αν είστε στο κέντρο της προσοχής και έχετε πάντα μαζί σας φίλους, τότε θα σας προσέξει!

5. Μόρφωση - Καμία Ελληνίδα δεν θα ήθελε να βγαίνει με κάποιον που είναι αμόρφωτος και λέει δεξιά και αριστερά ότι είναι άνεργος -δεν θα σας στηρίξει.

6. Πείραγμα - Οι Έλληνες (άντρες και γυναίκες) είναι από τους πλέον παιχνιδιάρηδες λαούς. Να την πειράζετε πού και πού, θα της αρέσει.

7. Χιούμορ - Αυτό μάλλον δεν χρήζει εξήγησης... Αλλά είναι ένα από τα στοιχεία που σας δίνει σαφές πλεονέκτημα!

8. Γυμνασμένο σώμα - Αν μοιάζει το κορμί σας με αυτά που είχαν οι Έλληνες θεοί, σίγουρα θα σας θεωρήσει ακαταμάχητο. Είναι στα γονίδιά τους, δεν μπορούν να αντισταθούν. Ξεκινήστε γυμναστική, κολύμπι, βάρη, οτιδήποτε. Ακόμα και αν ακούγεται κουραστικό για αρχή, τελικά θα «βγάλει» τα λεφτά του όταν τελικά θα κρατάτε στην αγκαλιά σας το κορίτσι των ονείρων σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας απορρίξει αν έχετε και κοιλίτσα, αλλά οι ιδανικές αναλογίες σώματος σίγουρα βοηθάνε κατά πολύ!

9. Εξωστρέφεια - Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που αρέσει στα περισσότερα κορίτσια. Μην φοβάστε να την προσεγγίσετε. Φλερτάρετε! Οι Ελληνίδες έχουν πολύ αυτοπεποίθηση και θα ανταποκριθούν!

10. Ευγένεια - Που είναι και το σημαντικότερο απ' όλα! Γιατί ακόμα και αν τα προηγούμενα tips δεν «δουλέψουν», τουλάχιστον θα αποκτήσετε μια καινούργια φίλη!


protothema