12.9.14

Μυστήριο με τροχαίο στην Αμφιλοχία: Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε, ο οδηγός... εξαφανίστηκε



Ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο σε χωράφι, περίπου 50 μέτρα από την Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, κοντά στο δημοτικό γήπεδο της Αμφιλοχίας, παρατήρησαν την Πέμπτη το πρωί διερχόμενοι οδηγοί και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το αυτοκίνητο φέρει βουλγαρικές πινακίδες και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως δεν υπήρχαν εκεί επιβαίνοντες. Πιθανότατα τις νυχτερινές - πρωινές ώρες της Πέμπτης το αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση το Αντίρριο, εξετράπη της πορείας του και αφού έσπασε τα κιγκλιδώματα, προσγειώθηκε αναποδογυρισμένο στο χωράφι. Μάλιστα ήταν δύσκολο να το δει κανείς από τον δρόμο, γι’αυτό και άργησε να γίνει αντιληπτό το ατύχημα, όπως γράφει το patrisnews.

Ερωτηματικά προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, το έχουν εγκαταλείψει. Έρευνες πραγματοποιούν στο σημείο αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφιλοχίας. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν βρει ίχνη αίματος, γεγονός που επιδεικνύει ότι ο οδηγός του οχήματος είναι τραυματισμένος, ενώ έχει προκύψει πως το όχημα έχει κλεμμένες πινακίδες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την περίεργη αυτή υπόθεση, βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου