28.12.14

ΘΡΙΛΕΡ - Κόπηκε ο κάβος από το ρυμουλκό - Δραματικές ώρες όλη τη νύχτα πάνω στο πλοίο Νorman Αtlantic

Δραματικές ώρες όλη τη νύχτα πάνω στο πλοίο Νorman Αtlantic - Νεκρός ο Γ. Δούλης - Κόπηκε ο κάβος από το ρυμουλκό (βίντεο και φωτό) Ολονύκτιο θρίλερ για τη διάσωση περισσότερων από 300 επιβατών που βρίσκονται πάνω στο πλοίο Νorman Αtlantic που καίγεται από τα ξημερώματα της Κυριακής. 
 
Το πλοίο ρυμουλκείται ενώ γίνονται αγωνιώδεις προσπάθειες να μεταφερθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα με αεροδιακομιδές.

Αργά το βράδυ της Κυριακής έγινε νέα επιχείρηση από πλοίο ανοιχτού τύπου που έχει προσεγγίσει το Νorman Αtlantic προκειμένου να παραλάβει με ανεμόσκαλες και τους υπόλοιπους επιβάτες του.
Σε εξέλιξη είναι και η επιχείρηση ρυμούλκησης του πλοίου, η οποία σταμάτησε για κάποια στιγμή καθώς κόπηκε ο κάβος από το ρυμουλκό που έσερνε το φλεγόμενο πλοίο!
Δραματικές ώρες όλη τη νύχτα πάνω στο πλοίο Νorman Αtlantic - Νεκρός ο Γ. Δούλης - Κόπηκε ο κάβος από το ρυμουλκό (βίντεο και φωτό) Εκείνο που δεν γνώριζε κανείς μέχρι αργά το βράδυ ήταν το που θα ρυμουλκηθεί το Norman Altantic όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης των επιβατών. 
Ιταλοί και Αλβανοί... τσακώνονται για το που θα καταλήξει το πλοίο!
Οι Ιταλοί, που έχουν τον έλεγχο και τον συντονισμό της επιχείρησης διάσωσης, επιμένουν να ρημουλκηθεί το πλοίο στο λιμάνι του Μπρίντεζι. "Πατούν" στο γεγονός πως το πλοίο είναι ιταλικών συμφερόντων και υπό ιταλική σημαία (σ.σ. η ΑΝΕΚ το έχει ναυλώσει για να κάνει το δρολομόγιο Ηγουμενίτσα - Μπρίντεζι). Όμως το λιμάνι του Μπρίντεζι απέχει 50 ναυτικά μίλια από το σημείο όπου βρίσκεται τώρα το πλοίο, ενώ η Αλβανία απέχει μόλις 10 μίλια και οι Αλβανοί ζητούν να καταλήξει εκεί. Η ελληνική πλευρά δεν μπορεί παρά να παρακολουθεί τις εξελίξεις.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ RAI

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου