Σε κατάσταση απόγνωσης είναι μια νέα γυναίκα, μητέρα 3 ανήλικων παιδιών, που ζει χωρίς δουλειά αλλά και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, εδώ και ένα χρόνο!

Η 39χρονη γυναίκα,η οποία είναι σε διάσταση με το σύζυγο της, φιλοξενείται σ' ένα σπίτι συγγενικού της προσώπου μαζί με τα τρία παιδιά της, ηλικίας 11,9 και 2 ετών.
Μόνη της συντροφιά η αγάπη και η αλληλεγγύη κάποιων δικών της ανθρώπων και απολαβές της, ένα επίδομα 260 ευρώ που παίρνει κάθε δίμηνο από την Πρόνοια.
Εκτός από τα  οικονομικά προβλήματα που είναι φυσικό να αντιμετωπίζει, αφού δεν έχει δουλειά, ζει εδώ και ένα χρόνο χωρίς ρεύμα, καθώς η ΔΕΗ της ξήλωσε το ρολόι που ήταν σε άλλο όνομα και δεν έχει τα χρήματα για να το επανασυνδέσει.
Αυτό που ζητά είναι μια δουλειά, ως καθαρίστρια σε σπίτια ή σε ξενοδοχείο, προκειμένου να μπαίνει κάποιο εισόδημα στο σπίτι.
Και μέχρι τότε, κάποιοι φίλοι της που είναι και αναγνώστες του cretalive ζητούν απ' όλους τους συνανθρώπους μας αν επιθυμούν να την συνδράμουν, μέσω του Τραπεζικού λογαριασμού που άνοιξαν στο όνομα της, στην Παγκρήτια Τράπεζα (765508-001).
Τα στοιχεία αλλά και το τηλέφωνο της γυναίκας είναι στη διάθεση μας για όποιον θέλει να βοηθήσει!