5.2.15

Για να μην σας παραμυθιάζουν : Ο χρόνος για την Ελλάδα – ΔΥΣΤΥΧΩΣ – μετρά αντίστροφα

Σήμερα επικυρώθηκε το απύθμενο χάος που χωρίζει Ελλάδα και Γερμανία.

Λοιπόν για να μην σας παραμυθιάζουν, οι άσχετοι αλλά και οι διάφοροι “Γεωργαλάδες” του Μαξίμου, η συνάντηση Σόιμπλε – Βαρουφάκη εξελίχθηκε σε ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ.

Όσοι γνωρίζουν από διεθνή πολιτική, του τρόπου που λειτουργούν οι Γερμανοί και κυρίως ο Σόιμπλε, αντιλαμβάνονται πως πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Ελλάδα.

Οι Γερμανοί και η ΕΚΤ ούτε δέρνουν, ούτε μαστιγώνουν.

Από εδώ και πέρα, αφού έγινε και η συνάντηση Σόιμπλε με τον Σούπερ Μπαρούφα και οι ελληνικές θέσεις ακούστηκαν αλλά δεν… εισακούστηκαν από αυτούς που βάζουν τα λεφτά, υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι:

΄Η ο Τσίπρας θα αποδεχτεί ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ το Γερμανικό σχέδιο για την Ελλάδα και η χώρα μας θα προχωρήσει βάση των συμφωνηθέντων προ των εκλογών.
 
Δηλαδή ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ την προτεινόμενη αναμόρφωση Ασφαλιστικού, αλλαγές στον τρόπο καταβολής των συντάξεων, την συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων, τις απολύσεις στο Δημόσιο κ.λ.π.


Η (αν επιμείνει) στα “δικά” του η Ελλάδα θα γίνει Κούγκι.
 
Αφού στις 18 Φεβρουαρίου κλείνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ η κάνουλα της ρευστότητας από την ΕΚΤ.


Μετά και την σημερινή εικόνα είμαστε σίγουροι κατά ένα… δισεκατομμύριο τοις εκατό, πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Γερμανοί και ΕΚΤ να συζητήσουν καν, οποιαδήποτε αλλαγή στην διαδικασία και στην μέθοδο της αυστηρής επιτήρησης την οποία έχουν επιβάλει  στην Ελλάδα.

Αυτά για να μην σας παραμυθιάζουν και έσω έτοιμοι για όλα…


ΠΗΓΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου