3.7.15

ΒΙΝΤΕΟ - Καμπουράκης σε Φίλη: «40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη»


Καμπουράκης σε Φίλη:  «40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη» (βίντεο)
Πολύ βαριές κουβέντες ακούγονται πλέον στα τηλεοπτικά πάνελ όσο πλησιάζει το δημοψήφισμα. Ετσι, άγρια κόντρα μεταξύ Καμπουράκη και Φίλη ξέσπασε σήμερα στο Mega όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους δυο δημοσιογράφους ότι το κανάλι όπου εργάζονται αλλά και άλλα, πως δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Όχι» όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Ναι».
«Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση» τους είπε, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να είναι ο πρώτος που αντέδρασε λέγοντας στον Νίκο Φίλη πως «40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη».
Φίλης:«Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης»
 -Οικονομέας: «Αυτό που κάνει είναι φασισμός»
Και οι επιθέσεις από τον κ.Φίλη δεν σταμάτησαν εκεί αφού έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει το κανάλι που τον φιλοξενεί σχεδόν κάθε μέρα ως πηγή παραπληροφόρησης.«Αυτό που κάνει είναι φασισμός!» είπε ο Γιώργος Οικονομέας, κατηγορώντας τον Νίκο Φίλη ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι φίλοι του. «Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι» του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε:
«Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι». «Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του ναι και 1 υπέρ του όχι ακόμα και σήμερα 2-1 είστε!».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου