4.7.15

ΑΛΕΞΗ αν πάρεις το «ΟΧΙ», η Παναγιά μαζί σου !!!

Με το ηλίθιο εθνοκτόνο δημοψήφισμα μας πέταξαν να σφαχτούμε στην αρένα των Ευρωπαίων.
  Κανείς δεν τους έβαλε, τόσα χρόνια, στις ουρές και να τους κοροϊδεύει κιόλας! Καταρχάς, για να μην μπερδευόμαστε, ας είναι ξεκάθαρο το μήνυμα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. 
Απ’ το ΕΥΡΩ δεν μας βγάζουν παρά μόνο ΣΗΚΩΤΟΥΣ οι εγχώριοι λομπίστες της δραχμής και τα συντρόφια τους. 
Και τους μεν και τους δε. Τόσο εκείνους που βροντοφωνάζουν με θάρρος «ΜΕΝΟΥΜΕ Ευρώπη» όσο και τους άλλους, τους δήθεν ευρωπαϊστές, που όμως ψάχνονται στα ΤΕΣΣΕΡΑ (σημεία του ορίζοντα) για άλλη εναλλακτική, πριν τη δραχμή. 
Πήγαν στον Βορρά για τα υποτιμημένα ρούβλια του Πούτιν και εισέπραξαν συμπάθεια και τσάι, άντε και λίγη βότκα μερικοί-μερικοί. 
Μέχρι την Κίνα έφτασε η χάρη τους για να διαπιστώσουν ότι οι πιο πανάρχαιοι από εμάς στα «κόλπα» Κινέζοι μάς θέλουν βασικά μόνο και μόνο γιατί είμαστε στην Ε.Ε. Δεν μερακλώθηκαν ξαφνικά επειδή άκουσαν τα «Παιδιά του Πειραιά» (όσο κι αν ψάχνω δεν βρίσκω άλλο λιμάνι, τρελούς να μας έχει κάνει - όπως της COSCO!!! 
Ναι, αλλά μόνο αν είναι ευρωπαϊκή ζώνη, ανόητοι!) 
Πήγαν και προς την πιο Δυτική Δύση, Βόρεια και Κεντρική Αμερική, και οι μεν ΗΠΑ τούς άφησαν να βγάλουν καμιά αναμνηστική φωτογραφία, οι δε υποτιθέμενοι σύμμαχοί τους, οι Βενεζουελανοί, τους συνέστησαν να δοκιμάσουν τη γεύση των ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ πριν αποφασίσουν να πάρουν τον δρόμο τον τριτοκοσμικό. 
Αμα έχεις τέτοιους φίλους...
Μέχρι και στην Υποσαχάρια Αφρική σκέφτηκαν να κάνουν εμπόριο όπλων. Κυριολεκτικά στα ΤΕΣΣΕΡΑ (σημεία του ορίζοντα). 
Και τι κατάφεραν; 
Πρώτον, μας κλείσανε τις τράπεζες, και ο κόσμος βασανίζεται στις ουρές για 60 και αύριο για 40 ή 20 ευρώ τη μέρα... για το τίποτα!!! 
Δεύτερον, από προχθές ουσιαστικά έχουν τη χώρα πρώτη-πρώτη στο παγκόσμιο κατώφλι της χρεοκοπίας με τις ψευτομαγκιές ότι δεν πληρώνουμε κανέναν... παρότι έχουμε, αλλά δεν γουστάρουμε. (Ωπα, ρε μεγάλε!!!) 
Αποτέλεσμα; 
Βρισκόμαστε σε οικονομική καραντίνα, οι πιστωτικές μας κάρτες σε επίπεδο εθνικών ή ατομικών συναλλαγών έχουν ακυρωθεί, και το μεγάλο μας υποτίθεται ατού, ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, έχει πληγεί κατά τον πλέον γελοίο και αξιοθρήνητο τρόπο. Ρεζίλι των πέντε ηπείρων έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Ελληνισμό, αφού τα παιδιά μας τα πετάνε έξω από τις φοιτητικές εστίες γιατί δεν δέχονται καμία εγγύηση ή πίστωση, και οι Ελληνες που βρέθηκαν στο εξωτερικό για θέματα υγείας ή δουλειάς ξεμένουν στην ουρά στις πρεσβείες λες και είναι λαθρομετανάστες από τη λουσμένη στο αίμα Συρία.

Και όλη αυτή την απέραντη συμφορά που έχουν προκαλέσει την αντιμετωπίζουν όπως η Μαρία Αντουανέτα, που απορούσε γιατί ο λαός ζητούσε ψωμί και δεν χόρταινε με παντεσπάνι. 
Με τον ίδιο κυνικό, βρώμικο και περιφρονητικό τρόπο Συριζαίοι θεωρητικοί της δραχμής αποφάνθηκαν ότι «ο κόσμος συνηθίζει τις ουρές»! Οτι καλά, εντάξει, και «ΠΟΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ θα φάνε τελικά», με αποκορύφωμα αναλύσεις του στυλ «δεν πάνε από μόνοι τους στα ΑΤΜ, αλλά τους "τρέχουν" ουσιαστικά τα Media με την προπαγάνδα τους»! Αραγε μιλάμε πια για «πρώτη φορά Αριστερά», ή για πρώτη φορά τρελά και παλαβά; 
Οταν τόσο γρήγορα φτάνεις στο σημείο όχι μόνο να μην αντιλαμβάνεσαι τι έχεις προκαλέσει, σκόπιμα ή μη, αλλά να ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ουσιαστικά τα θύματα της πολιτικής σου, τότε το ζητούμενο στο δημοψήφισμα της Κυριακής πάει πολύ πιο πέρα από την έντιμη συμφωνία ή ακόμα και από το «ΕΥΡΩ ή δραχμή». 
Πέρα από το Ευρώπη ή ΣΥΡΙΖΑ, φτάνει στο «ΕΠΙΒΙΩΣΗ ή θάνατος». Για κάθε πλευρά δυστυχώς. Κι εδώ αρχίζει το δράμα μας που λέγεται εμφύλια φαγωμάρα - και πώς να την αποφύγουμε.

Εμείς μπορεί να νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο της Υφηλίου. 
Το ίδιο αισθάνονταν και νόμιζαν και οι μονομάχοι που τους έριχναν στη Ρωμαϊκή Αρένα προς τέρψιν του αυτοκράτορα και του αφιονισμένου πόπολου των δήθεν καθαρόαιμων Ρωμαίων πολιτών. 
Αυτό πέτυχε ο Τσίπρας με το πιο ανόητο δημοψήφισμα όλου του κόσμου, με το οποίο ξεπέρασε σε ελαφρότητα και επικινδυνότητα ακόμη και τον Γιωργάκη. (Μέγα κατόρθωμα! Το θεωρούσαμε ακατάρριπτο ρεκόρ.) 
Μας πέταξε στην Ευρω-αρένα να σφαχτούμε μεταξύ μας, και η αυτοκράτειρα Μέρκελ με τους λοιπούς Ευρωπαίους συγκλητικούς νίπτουν τας χείρας τους, χαζεύουν το θέαμα των πιο ανερμάτιστων πολιτών της Ευρώπης να αλληλομαχαιρώνονται και στο τέλος... όποιον νικήσει θα τον πετάξουν στα λιοντάρια. 
Προσέξτε μόνο γιατί το ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ, μετά το κλείσιμο των τραπεζών και την ουσιαστική χρεοκοπία-στάση πληρωμών, θα οδηγήσει στο ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ και τότε θα είναι πολύ αργά για διαγγέλματα και μπλα-μπλα.

Αν επικρατήσει το «ΟΧΙ» στο ψευτοδημοψήφισμα που στήσανε, μπροστά στο οποίο ακόμη κι εκείνο της χούντας ήταν διαφανέστερο, και χάσουν οι Ελληνες τις καταθέσεις τους ή μέρος αυτών, λύσανε το πρόβλημά τους αυτομάτως. 
Δεν θα χρειαστεί να τους βγάλει κανείς απ’ το ευρώ. Θα μείνουν εδώ, «στον τόπο», από το σοκ των κοινωνικών αντιδράσεων! Και το ευρώ θα έχει φύγει από μόνο του γι' αλλού χωρίς εμάς. 
Ας μην τολμήσουν να κάνουν το ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ -το οποίο απέχει ίσως λιγότερο από 48 ώρες- γιατί θα ’χουν κηρύξει τον τρίτο γύρο του εμφυλίου, κάτι που, αφού... δεν σας βγαίνει, γιατί επιμένετε; 
Αφού δεν σας πάει, γιατί το παλεύετε;

Κι άλλοτε νομίζατε ότι είχατε παλλαϊκή πλειοψηφία, κι όταν έπεσαν τα πέπλα και οι μάσκες, αποκαλύφθηκε ότι ήσασταν -ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ- μια μικρή ψευδεπίγραφη μειοψηφία.
 Κάντε πίσω πολιτισμένα και δημοκρατικά. Βάλε φρένο, Αλέξη, στην κατακρύλα με απειλές... υπονοούμενα για... στρατά (!!!) κ.λπ. πριν γραφτείς με τα πιο μαυροκόκκινα γράμματα στην Ιστορία. 
 Αν πάρεις το «ΟΧΙ», η Παναγιά μαζί σου. 
Αν δεν ανοίξουν την άλλη βδομάδα οι τράπεζες, ανοίξτε λαγούμια να σωθείτε. 
Αρκετά ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ τους Ελληνες. 
Μανάδες, γέροι και παιδιά θα σας κυνηγάνε! 
Είναι βαριά η μαγκούρα της γιαγιάς. 
Αν πάρεις το «ΝΑΙ», για το οποίο ΕΣΥ πήγες γυρεύοντας, κάνε στην άκρη τίμια, δημοκρατικά και αντρίκεια. 
Επιτέλους, στο 2015 είμαστε, όχι στο 1945! 
Αυτό για όλους...


Θέμος Αναστασιάδης-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου