3.7.15

Συγκεντρώσεις υπέρ του «Ναι» και του «Οχι» σήμερα στην Αθήνα


Συγκεντρώσεις υπέρ του «Ναι» και του «Οχι» την Παρασκευή στην Αθήνα


Πέφτει σήμερα η αυλαία της εκστρατείας υπέρ των δύο απόψεων εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής με δύο μεγάλες και ταυτόχρονες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Στη συγκέντρωση υπέρ του «όχι», στις 19:30 στην πλατεία Συντάγματος, στην οποία θα μιλήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα πέσει η αυλαία της εκστρατείας του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει προκειμένου «να ενισχυθεί η θέση της Ελλάδας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, βάζοντας το θεμέλιο για τη σύναψη μιας συμφωνίας που θα ανοίγει μια νέα προοπτική για τη χώρα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα του χρέους και θέτοντας τους όρους για την επιστροφή στην ανάπτυξη»
Την ίδια ημέρα και ώρα, στο Καλλιμάρμαρο, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στην οποία έχει καλέσει η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη».
 Όπως ανακοίνωσαν οι επικεφαλής της κίνησης στη σελίδα της στο Facebook απευθύνουν πρόσκληση με σκοπό να «ενώνουμε τις φωνές μας, για να κρατήσουμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ».
Μία τρίτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα (12:30) στην πλατεία Κλαυθμώνος με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και θα ακολουθήσει πορεία στα γραφεία του ΣΕΒ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου