" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.5.16

Απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας! Η πτήση 804 της EgyptAir χάθηκε ακριβώς 804 μέρες μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia!

Θεωρίες συνωμοσίας: Η πτήση 804 της EgyptAir χάθηκε ακριβώς 804 μέρες μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους της MalaysiaΟπως γράφουν, κατά μια... διαβολική σύμπτωση, έχουν περάσει ακριβώς 804 ημέρες από τη μία πτήση στην άλλη - δηλαδή είναι ο ίδιος αριθμός με την πτήση της EgyptAir.  
Η πτήση 370 της Malaysian Airlines είχε την τελευταία επικοινωνία με το έδαφος στις 5:19 μ.μ. στις 17 Μαρτίου του 2014, πριν χαθεί ανεξήγητα.
Η πτήση 804 της EgyptAir Flight είχε την τελευταία επικοινωνία με το έδαφος στις 2:30 π.μ. στις 19 Μαΐου 2016, πριν εξαφανιστεί χωρίς αιτία.
Μεσολαβούν ακριβώς 804 ημέρες ανάμεσα στα δύο συμβάντα... 
Επίσης, και οι δύο ήταν διεθνείς πτήσεις. Αυτή της Malaysia από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας προς το Πεκίνο, ενώ αυτή της EgyptAir από το παρίσι προς το Κάιρο.
Τη «σύνδεση» αυτή έκανε πρώτος ο Ιρλανδός Κέβιν Αντριου με ανάρτησή του στο Twitter, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πτήση MS 804 χάθηκε ακριβώς 804 ημέρες από την εξαφάνιση της πτήσης MH370; Ω, Χριστέ μου, οι σνωμοσιολόγοι θα το λατρέψουν αυτό».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου