" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.5.16

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Ειλικρινά λυπάμαι. Τσίπρας και Γλέζος με ξεγέλεσαν κι οι δυο»

Λάβρος κατά του πρωθυπουργού εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά ο Μίκης Θεοδωράκης καταγγέλλοντας ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Μανώλης Γλέζος τον ξεγέλασαν.
ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-ÂÏÕËÇ--ÏÌÉËÉÅÓ ÁÑ×ÇÃÙÍ ÓÔÇ ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÊÁÉ ØÇÖÉÓÇ  ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÌÍÇÌÏÍÉÏÕ ÊÁÉ  ÔÏÕ PSI.(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
«Ο Τσίπρας όταν έγινε πρωθυπουργός ο πρώτος που επισκέφθηκε ήμουν εγώ… Και ενώ θέλει να ακολουθήσουμε τα σχέδια που είχα προτείνει, έχει περιβάλλον το οποίο είναι αρνητικό. Ο ίδιος είναι καλό παιδί, αλλά η εξουσία αλλάζει τους ανθρώπους. Τώρα ειλικρινά, λυπάμαι για τον Τσίπρα. Ειλικρινά, λυπάμαι» συνέχισε ο ίδιος.
Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι είχε προειδοποιήσει τον πρωθυπουργό ότι η Ευρώπη είναι σαν τον ιστό της αράχνης. «Τους είπα ακριβώς: προσέξτε, είναι ένας ιστός αράχνης, όπου όποιος πέσει μέσα, δεν γλιτώνει με καμία κίνηση. Θα τον φάει η αράχνη. Η κυβέρνηση, πήγε δήθεν να κοροϊδέψει την αράχνη και η αράχνη τους είδε… Και γι αυτό επέβαλαν σκληρότερα μέτρα στον Τσίπρα από ό,τι στους άλλους. Γιατί θέλουν να τιμωρήσουν την Αριστερά» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Μίκη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου