20.5.16

ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕΥΡΩΝ:Οι Ρώσοι μεσα στο Βόσπορο!


1463674459383


Έχουν σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα των Τούρκων οι συνεχείς διελεύσεις με προκλητικό τρόπο προς τις τουρκικές αρχές, των ρωσικών πολεμικών πλοίων από τον Βόσπορο και μπροστά στην θέα της Κωνσταντινούπολης. Έτσι, χτες το απόγευμα άλλο ένα ρωσικό πλοίο με φανερή την διάθεση των Ρώσων να προκαλέσει την τουρκική πλευρά πέρασε από τον Βόσπορο προερχόμενο από την Μαύρη Θάλασσα με κατεύθυνση το Αιγαίο Πέλαγος.
Συγκεκριμένα το ρωσικό πολεμικό πλοίο, Caesar Kunikov, με νούμερο 158, παρέλασε κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια των Τούρκων στον Βόσπορο προκαλώντας ταραχή και έκτακτα μέτρα από την τουρκική ακτοφυλακή ενώ και πάλι τουρκικά ελικόπτερα το παρακολουθούσαν από κάποια απόσταση.
Εκείνο που προκάλεσε όλη αυτή την τουρκική ταραχή, ήταν ότι στο κατάστρωμα του ρωσικού πλοίου είχε παραταχτεί επιδεικτικά ρωσικό ένοπλο τμήμα ενώ εθεάθησαν Ρώσοι ακροβολιστές με ολμοβόλα στα χέρια τους σημαδεύοντας προς την τουρκική πλευρά. Το ίδιο το ρωσικό πλοίο φάνηκε ότι μετέφερε οπλικά συστήματα, τα οποία επίσης προκάλεσαν την ανησυχία των Τούρκων.
Οι αλλεπάλληλες αυτές ρωσικές επιδείξεις δυνάμεως μέσα στον Βόσπορο, σίγουρα στέλνουν κάποια ειδικά μηνύματα που έχουν θορυβήσει την τουρκική πλευρά.

nikosxeiladakis

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου