" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.5.16

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - Ο Παντελίδης, τα 34.000 ευρώ και το παιχνίδι τη μοιραία βραδιά


Ο Παντελίδης, τα 34.000 ευρώ και το παιχνίδι τη μοιραία βραδιά

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία για το μοιραίο βράδυ του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Μετά τις φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε να παίζει χαρτιά, λίγο πριν το τροχαίο και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον τραγουδιστή να έχει χάσει κοντά στα 34.000 ευρώ εκείνη το βράδυ, η μητέρα του Αθηνά ανέβασε ένα αινιγματικό post στο Facebook παίρνοντας θέση. 
Σύμφωνα με το Tlife, το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο προφίλ της μητέρας του Παντελή, είναι του “Νίκου Μεταξά” και σε αυτό υπάρχουν αιχμές για την “παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη” και όχι “φιλικό διαμέρισμα” που βρέθηκαν στις 18 Φλεβάρη ο Παντελής με την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου.
Σύμφωνα με την Espresso, αναφορά γίνεται και στο χαμένο χρηματικό ποσό... “Να πω δυο λόγια για το... “φιλικό” αυτό σπίτι και τις φωτογραφίες από αυτό. Καταρχήν, όπως ακούστηκε αν είναι αλήθεια, ο Παντελής είχε μείνει με ένα πενηντάρι στην τσέπη και ότι έχασε πάνω από 25.000 και βγήκε και χρεωμένος με 9.000 ευρώ (αν αληθεύουν αυτά έχασε 34.000 ευρώ), το σπίτι αυτό δεν λέγεται “φιλικό” αλλά “πολύ εχθρικό”...”
Τέλος, αφήνονται και αιχμές για το αν η αστυνομία έχει ερευνήσει το χώρο που βρέθηκε ο Παντελής πριν το τροχαίο, αλλά και το τι ακριβώς συνέβη λίγες ώρες πριν το θάνατό του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου