" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.5.16

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ Σόου Κασιδιάρη στην Βουλή : Αποκάλεσε τους βουλευτές πόρνες και κηφήνες

Ενα ακόμη εξευτελιστικό σόου για το ελληνικό κοινοβούλιο, έστησαν οι υπόδικοι βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Κασιδίαρης εκτόξευσε το CD με τις συμβάσεις του Πολυνομοσχεδίου στα υπουργικά έδρανα με βαρύτατες εκφράσεις και ύβρεις για «πόρνες…»
Το νέο αντικοινοβουλευτικό επεισόδιο προκάλεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης όταν επιχειρηματολογούσε κατά της αντισυνταγματικότητας του Πολυνομοσχεδίου. Ο βουλευτής, παρά τις αιχμές που άφηνε στην τοποθέτησή του δεν διακόφθηκε, ούτε σχολιάστηκε από κανέναν βουλευτή. Ακόμα και όταν τους αποκάλεσε «πόρνες» και «κηφήνες»…. για να μην του δώσουν αφορμή… άφησαν τον βουλευτή με συνεχίζει με μεγάλη ένταση να αναπτύσσει τον υβριστικό του λόγο.
Όταν ο προεδρεύον Αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης του είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να φωνάζει τόσο δυνατά, σας ακούμε και μπορείτε να συνεχίσετε… τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης τότε «κορύφωσε» τον υβριστικό λόγο του πετώντας τον ηλεκτρονικό δίσκο CD στα υπουργικά έδρανα. (Θυμίζοντας την εκτόξευση του τόμου του Μνημονίου που είχε στην Βουλή βουλευτής τότε του ΚΚΕ)
Η ένταση που ακολούθησε ήταν περιορισμένης διάρκειας με τους υπόλοιπους βουλευτές να αποδοκιμάζουν το σώου της Χρυσής Αυγής και ο προεδρεύον να σημειώνει στα πρακτικά την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου