" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.5.16

ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ !!!Τραγουδιστής που στήριξε ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτοί υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα»!

Σφοδρή επίθεση μέσα από το Τwitter από γνωστό τραγουδιστή στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα! Και μάλιστα πρόκειται για δημοτικό σύμβουλο στο δήμο Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη» του ΣΥΡΙΖΑ και εκλεγμένο μέλος της γραμματείας του τμήματος πολιτισμού.
Ο λόγος για τον Στάθη Δρογώση, ο οποίος υπήρξε ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, όμως την Πέμπτη, που άρχισε στη Βουλή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, ο τραγουδιστής πόσταρε στα social media:

«Ο ΕΝΦΙΑ έριξε τον Σαμαρά. Κι ο Σύριζα όχι μόνο δεν τον καταργεί αλλά τον αυξάνει. Νομίζω τον αδικήσαμε τον Σαμαρά. Χωρίς πλάκα».
Και στο δεύτερο: «Επίσης ο Σαμαράς είχε ρίξει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Αυτοί τον πάνε 24%... Πραγματικά οι τύποι υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα».

O Στάθης Δρογώσης ανακοίνωσε τον περασμένο Αύγουστο ότι δεν είναι πλέον μέλος του κόμματος, μετά από τρία χρόνια. «Αυτοσχεδιάσαμε στην πλάτη του ελληνικού λαού, κάναμε ένα γελοίο δημοψήφισμα, διχάσαμε τον κόσμο», είχε γράψει τότε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου