20.5.16

ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΣΑΤ;

Aris Gatas
5 ώρες · 
“Αυτή είναι η επιστολή που παρέλαβα εξωδίκως από παραλήπτες της και που με εμετικό τρόπο προσπάθησαν να με συκοφαντήσουν, να με προσβάλουν αλλά και να μου δημιουργήσουν πρόβλημα, σύμφωνα με την επιστολή που φέρει τις υπογραφές τους ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλουκαι ο γενικός γραμματέας Fontas Chitas...Η επιστολή αυτή έγινε φειγ βολάν σε δημοσιογραφικά γραφεία και δημοσιεύτηκε με προφανή σκοπό να με βλάψουν ηθικά και επαγγελματικά. Κατηγορηματικά ο ΠΣΑΤ με επίσημη ανακοίνωση αλλά και προσωπικά με διαβεβαίωναν οτι δεν έχουν φτιάξει καμία επιστολή και ουδέποτε με παρέπεμψαν πουθενά!..Αν δεν είναι οι υπογραφές τους και η σφραγίδα του ΠΣΑΤ καθώς και ο αριθ. Πρωτ. ας βγουν δημόσια οι κύριοι που φαίνεται η υπογραφή τους να διαψεύσουν και ας έρθουν να πάμε όλοι μαζί να μάθουμε ποιος διακινεί επιστολές με τις υπογραφές τους και την σφραγίδα του σωματείου εις βάρος άλλων μελών και τα συκοφαντεί. Η αυτοί έφτιαξαν την επιστολή και λένε ψέματα για να κρυφτούν με ανακοινώσεις επίσημες ή αυτός που μου την κοινοποίησε δικαστικά την κατασκεύασε με τις υπογραφές τους. Την δουλειά πάντως κάποιος την έκανε...Κατέθεσα πριν λίγο προσφυγή και νέες μηνύσεις σε όσους είπαν ψέματα στη προανακριτική διαδικασία. Επειδή διάφορα σκουλήκια που είναι στην αφάνεια διαδίδουν οτι θα σταματήσω η υπόθεση θα πάρει σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης. Η αλήθεια θα λάμψει γιατί πάντα κερδίζει,θα φτάσουμε μέχρι το τέλος με κάθε τρόπο με κάθε μέσο ότι και να γίνει...”
-Με νέα ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Άρης Γάτας, αφήνει βαρύτατες αιχμές και εμμέσως πλην σαφώς εξαπολύει και ανάλογες κατηγορίες για στοχευόμενη εναντίον του ανακοίνωση του ΠΣΑΤ προ 8μηνου με την υπογραφή του προέδρου του σωματείου Σωτήρη Τριανταφύλλου και του γραμματέα Φώντα Χήτα που έχουν και την απόλυτη ευθύνη για την αλληλογραφία του σωματείου των αθλητικών συντακτών.
Εδώ και 8 μήνες ο αθλητικός συντάκτης της ΕΡΤ και μέλος του ΠΣΑΤ ζητά να πάρει θέση η ηγεσία του ΠΣΑΤ και να απατήσουν στα ερωτήματα και τις κατηγορίες του, και εισπράττει αντ αυτού εκκωφαντική σιωπή.
Γιατί σιωπούν τόσους μήνες άραγε ο πρόεδρος και ο γραμματέας του ΠΣΑΤ;
Οι αναρτήσεις του αθλητικού συντάκτη Γάτα εμπεριέχουν σοβαρές καταγγελίες που δεν μπορούν ούτε απαρατήρητες να περάσουν ,ούτε να μην απαντηθούν επισήμως από το ΔΣ του ΠΣΑΤ.
Η ο Γάτας λέει ψέματα και συκοφαντεί τον ΠΣΑΤ, οπότε ο ΠΣΑΤ έπρεπε εδώ και οκτώ μήνες να αντιδράσει παραπέμποντας και τιμωρώντας τον Γάτα, η ο Γάτας κατασυκοφαντήθηκε  και στοχοποιήθηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΤ και μοίρασε με τις υπογραφές της ηγεσίας του όπως φαίνεται σε κάποια site.
Eκτός αν υπάρχει γιάφκα που χρησιμοποίησε επιλεκτικά το λογότυπο του ΠΣΑΤ ,την σφραγίδα του σωματείου και τις υπογραφές προέδρου και γραμματέα!!!
ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΣΑΤ;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου