" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.5.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ξεκινά η λειτουργία της ράμπας για τα μπάνια των ΑΜΕΑ

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2016, καιρού επιτρέποντος, ξεκινά η λειτουργία της ράμπας Seatrac που διευκολύνει τους αναπήρους να κάνουν θαλάσσιο μπάνιο. 
Η ράμπα θα τοποθετηθεί και πάλι στην αμμουδιά νότια του Ιερού Ναού της Ανάστασης στην Καλαμάτα, όπως πέρυσι, όταν για πρώτη φορά εξασφάλισε στους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα την αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα. 

Η προσέλευση πέρυσι ήταν μεγάλη και φέτος - όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος - θα υπάρχουν τηλεμετρία, κάμερα που μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμάτας θα μεταφέρει την εικόνα της παραλίας, ενώ θα γίνεται γνωστή και η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας και του νερού. Ακόμη, θα εγκατασταθεί wifi spot για ασύρματο internet. Θα υπάρχει, επίσης, ντουσιέρα για τους αναπήρους, ενώ θα τοποθετηθούν ξύλινο πάτωμα και παγκάκια, στα αρμυρίκια που βρίσκονται προς νότον της Ναυαρίνου και χημική τουαλέτα. 
Επίσης, από 1ης Ιουνίου θα υπάρχει και ναυαγοσώστης.
Για την εξυπηρέτηση των αναπήρων, εκτός από τις υπάρχουσες 2 θέσεις στάθμευσης δίπλα στο νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου, θα διατεθούν 2 βόρεια του Ιερού Ναού και 2 δυτικά του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου