Το
Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιόλαδου Καλαμάτας του ΤΕΙ Πελοποννήσου
διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα γευσιγνωσίας ελαιόλαδου στις 8
και 9 Ιουλίου 2016.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα παρουσιαστούν και θα γίνει εκπαίδευση στα θέματα:
- Γευσιγνωστική Ανάλυση Ελαιόλαδου: τεχνικά θέματα και τεχνική δοκιμής
- Θετικά Χαρακτηριστικά Ελαιόλαδου: το φρουτώδες, πικρό, πικάντικο
- Αρνητικά Χαρακτηριστικά Ελαιόλαδου: ελαττώματα καλλιέργειας, συγκομιδής, αποθήκευσης καρπού, επεξεργασίας, αποθήκευσης ελαιόλαδου
- Τα Αρώματα του Ελαιόλαδου
- Συνδυασμός Ελαιόλαδου και Τροφίμων
Θα
πραγματοποιηθούν δοκιμές ελληνικών και ξένων ποικιλιών, δοκιμές
αξιολόγησης γευσιγνωστικής ικανότητας, και δοκιμές αρωματικής ανάλυσης.
Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 10 ώρες και ώρες απόγευμα Παρασκευής και πρωί Σαββάτου.
Το κόστος συμμετοχής είναι 200 ευρώ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα γευσιγνωσίας ελαιόλαδου, στείλτε μας ένα email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο kalamataoliveoil@hotmail.com
Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 18.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
Άννα Μηλιώνη
Υπεύθυνη Ποιότητας & Επικοινωνίας
27210 45304
6944675764