31.5.17

“ΌΜΟΙΟΙ της ΜΑΝΗΣ” – Ινστιτούτο με στόχο την προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης

Το Ινστιτούτο “ΌΜΟΙΟΙ της ΜΑΝΗΣ” φιλοδοξεί να επιτελέσει ένα έργο επιστημονικό, ερευνητικό, εκπαιδευτικό, επιμορφωτικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό. Προτεραιότητα μας η προαγωγή και η διάδοση της πολιτιστικής, λαογραφικής, γεωγραφικής/γεωφυσικής, ιστορικής και τουριστικής ιδιαιτερότητας της Μάνης καθώς και η προώθηση της επιστημονικής έρευνας για την ανάπτυξη των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής εξασφαλίζοντας τις συνεργικές αλληλεπιδράσεις με άλλες γεωγραφικές και πολιτισμικές περιοχές της Ελλάδας αλλά και της αλλοδαπής.
Στην ιστοσελίδα μας www.homoioimanis.com θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα ιδρυτικά μέλη και τις καταστατικές διατάξεις μας.
Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε τα Δελτία τύπου και φωτογραφικό υλικό από τις δύο πρώτες εκδηλώσεις του Ινστιτούτου:
19 Μαΐου 2017
Επίσκεψη /εκδρομή των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Φλωμοχωρίου - Κότρωνα- Αλίκων στο Μουσείο της Ακρόπολης Δελτίου Τύπου: http://homoioimanis.com/site/article_files/pdf/19052017_dt.pdf
 Φωτογραφικό Υλικό: http://homoioimanis.com/site/index.php?v=article&p=620/05/2017 Εκδήλωση
– Δείπνο προς τιμήν του Ακαδημαϊκού και Ομότιμου Καθηγητή Ιατρικής κ. Γρηγορίου Σκαλκέα Δελτίου Τύπου: http://homoioimanis.com/site/article_files/pdf/skalkeas-dt.pdf
Φωτογραφικό Υλικό: http://homoioimanis.com/site/index.php?v=article&p=7
Οι «Όμοιοι» γεννήθηκαν για να προωθήσουν ένα μοντέλο κοινωνικής δράσης, όπου το άτομο υποβάλλεται και εξυπηρετεί μια συλλογική λειτουργία και όλοι μαζί, ως λειτουργία πλέον, υπερασπίζουν τα δίκια και προβάλλουν την ιδιαιτερότητα της Μάνης.
Ευελπιστούμε σε αγαστή συνεργασία και δημιουργική επικοινωνία με το δίκτυό σας.

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου "ΌΜΟΙΟΙ της ΜΑΝΗΣ"
Μιχάλης Κουτσιλιέρης
Καθηγητής Ιατρικής, ΕΚΠΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου