3.6.17

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΔΕΣ! Σφηκοφωλιές για λίφτινγκ των… απόκρυφων σημείων


SFIGOFOLIA

Προειδοποίηση αναφορικά με μια παράξενη νέα «μόδα», που θέλει γυναίκες να χρησιμοποιούν αλεσμένες σφηκοφωλιές για να κάνουν «φυσικό λίφτινγκ» στα αιδοία τους, απευθύνουν γυναικολόγοι στη Βρετανία, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη πρακτική που δεν έχει απολύτως κανένα όφελος.
Η παράξενη αυτή «τάση» στην ομορφιά ξεκίνησε όταν κάποια online καταστήματα άρχισαν να πουλάνε φωλιές που δημιουργεί ένα τοπικό είδος σφηκών για να στεγάσει τα αβγά του, ισχυριζόμενα ότι εάν μια γυναίκα τις αλέσει και χρησιμοποιήσει τη σκόνη στο αιδοίο της, θα παρατηρήσει σημαντικά οφέλη από άποψη σύσφιξης, ανόρθωσης αλλά και καθαρισμού.
Μερικές από αυτές τις εταιρείες έφτασαν μάλιστα στο σημείο να διαφημίζουν την σκόνη από σφηκοφωλιά ως «ιδανικό τονωτικό της ευαίσθητης περιοχής για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής των γυναικών», προτρέποντας τις αφελείς καταναλώτριες να το εφαρμόσουν για αρκετά λεπτά στον κόλπο και το αιδοίο τους, αγνοώντας το αίσθημα καύσου, το οποίο δείχνει ότι η ουσία «ενεργεί»!
Σύμφωνα με γυναικολόγους που μίλησαν στην εφημερίδα Sun, η αλλόκοτη αυτή πρακτική όχι μόνο δεν ωφελεί την υγεία της ευαίσθητης περιοχής των γυναικών αλλά προκαλεί και ζημιά, αφού ξεραίνει τον κόλπο ευνοώντας την πρόκληση τραυματισμών. Επίσης «σκοτώνει» τα καλά βακτήρια της περιοχής, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για κάθε είδους μολύνσεις και μυκητιάσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου