" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.6.17

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ σε τραπεζικούς λογαριασμούς και από τον δήμο Καλαμάτας

Κατασχέσεις ξεκινούν εις βάρος μεγάλων οφειλετών του Δήμου Καλαμάτας, δηλαδή προσώπων, φυσικών ή νομικών, τα οποία οφείλουν πάνω από 20.000 ευρώ, κυρίως για δημοτικά τέλη, πολεοδομικά ζητήματα, κλήσεις παραβάσεων, αδικαιολογήτως εισπραχθέντα προνοιακά επιδόματα κ.λπ. 
Αφού προηγηθεί έρευνα από το Δήμο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθούν κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή κατασχέσεις ακινήτων. Τα μέτρα αυτά αφορούν και σε περιπτώσεις με κίνδυνο παραγραφής.
Όπως σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, ολοκληρώνεται η διαδικασία αποστολής περίπου 28.000 ειδοποιητηρίων προς όλους τους οφειλέτες του Δήμου, για πάσης φύσεως οφειλές, ανεξαρτήτως ύψους. 
Ο Αντιδήμαρχος κάλεσε για τελευταία φορά τους πολίτες να προσέλθουν στο Δήμο Καλαμάτας και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, ούτως ώστε να αποφευχθεί η λήψη των ανωτέρω δυσάρεστων μέτρων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου