31.5.17

Στα Κατεχόμενα ο τελικός του Survivor

Η τελική φάση του Survivor θα γίνει σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. 
Μάλιστα κυκλοφόρησε και διαφημιστική αφίσα.
Σύμφωνα με το cyprustimes.com, ο τελικός του τουρκικού  «Survivor» θα διεξαχθεί και πάλι στην κατεχόμενη Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Βοκολίδα της Αμμοχώστου. Στο συγκεκριμένο χωριό έχουν επενδυθεί πολλά εκατομμύρια ώστε να μετατραπεί σε ένα μικρό… Λας Βέγκας. 
Ειδικά δε μετά από εντολή του «υπουργικού συμβουλίου»  μετατράπηκε από δασική σε ζώνη ειδικής τουριστικής ανάπτυξης και με χρηματοδότηση από την Τράπεζα Αναπτύξεως της Τουρκίας και Τούρκους επενδυτές όλα άλλαξαν, αφού πέρα από τη κατεδάφιση Ορθόδοξων εκκλησιών, προχώρησαν ακόμη και σε κατεδαφίσεις σημαντικών μνημείων για την ελληνοκυπριακή πλευρά. 
Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ του κυπριακού site, ο Τούρκος παραγωγός διάλεξε και φέτος ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη Βοκολίδα, το «Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spada». Το φινάλε της εν λόγω παραγωγής γράφεται τους καλοκαιρινούς μήνες γι’ αυτό και πέρσι λόγω της πληρότητας του ξενοδοχείου ο τελικός έγινε, ναι μεν στην ίδια περιοχή, αλλά στο Artemis Resort, ένα ξενοδοχείο φημισμένο για το καζίνο του που κτιριακά αποτελεί απομίμηση του Παρθενώνα! 
Ο Ελληνικός τελικός, όπως όλα δείχνουν θα γίνει στη Ρόδο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου