" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.10.17

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας - Αναρτήθηκαν 2 ελληνικές σημαίες και 2 σημαίες της πόλεως.

Η Γαλανόλευκη και η σημαία της πόλεως από σήμερα κυματίζουν δίπλα-δίπλα στη Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.
Στην αρχή, αλλά και στο τέλος του κτιριακού συγκροτήματος τοποθετήθηκαν τέσσερις συνολικά ιστοί όπου ήδη αναρτήθηκαν 2 ελληνικές σημαίες και 2 σημαίες της πόλεως.

Σημαίες που δεν θα παίζουν διακοσμητικό ρόλο.
Η Γαλανόλευκη δηλώνει την εθνική μας ταυτότητα και αποτελεί σύμβολο ενότητας, εμψύχωσης, τιμής αλλά και καθοδήγησης των Ελλήνων μέσα στο διάβα των αιώνων.Η σημαία της Πόλεως υπενθυμίζει την πλούσια ιστορία μας και την καθοριστική συμβολή του τόπου μας στην υπόθεση της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Μόνο υπερηφάνεια θα μπορούσαν, να νιώσουν οι συμπολίτες μας, αντικρίζοντας την να δεσπόζει δίπλα στην γαλανόλευκη, στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, σε έναν χώρο προσβάσιμο σε όλους μας
Η γαλανόλευκη που είναι επιπλέον και σύμβολο εδαφικής κυριαρχίας, σε συνδυασμό με την σημαία της πόλεως δηλώνουν ότι το κτιριακό συγκρότημα της Κ.Α.Κ είναι ιδιοκτησία της Καλαμάτας και είναι περιουσιακό στοιχείο των Καλαματιανών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου