19.10.17

«Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι... Το ΣΔΟΕ να βγει σήμερα στον ελληνικό λαό και να πει ποιος «έφαγε» το παιδί μου»

Κάτι πρέπει να συμβαίνει με την 33χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη, που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. 
Η κοπέλα χειριζόταν υποθέσεις από τη λίστα Λαγκάρντ και θα πρέπει να είχε προστασία, λέει ο πατέρας της. Ο ιερέας του νεκροταφείου ήταν από τους πρώτους που τη βρήκαν δήλωσε ότι «ίσως από το χαμό κάποιου προσώπου της αντιμετώπιζε προβλήματα».
Τα στοιχεία από το αστυνομικό ρεπορτάζ (real.gr) και τις εξελίξεις προκύπτει πως «ο δολοφόνος την μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματος της, δίχως να της αφήσει περιθώριο να αντιδράσει». Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη φέρει τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη, τον θώρακα και το πρόσωπο, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
Σύμφωνα με τον πατέρα της, η 33χρονη χειριζόταν ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις. 
 «Είχε τη λίστα Λαγκάρντ κι άλλες 5 - 6 λίστες, απ' ότι μου είχε πει το παιδί το ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της, ζητώντας ταυτόχρονα από το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει όλα όσα είχε αναλάβει στην υπηρεσία της η κόρη του, θεωρώντας ότι εκεί «κρύβεται» το κίνητρο της δολοφονίας.
«Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι... Το ΣΔΟΕ να βγει σήμερα στον ελληνικό λαό και να πει ποιος «έφαγε» το παιδί μου».
Στο μεταξύ πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας έλεγαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές.
Η άτυχη γυναίκα είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες και φέτος είχε αποφασίσει να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό. Το τελευταίο διάστημα, πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο Β' Νεκροταφείο, στον τάφο φίλου της που είχε χάσει πρόσφατα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της, καθώς φαίνεται πως στο σώμα της υπάρχουν ίχνη πάλης. Αστυνομικές πηγές μάλιστα, εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να βρεθεί το DNA του δολοφόνου της.
Η διεθύντρια της Α' ΔΟΥ Πειραιά όπου εργαζόταν η 33χρονη, Άννα Γερακούδη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «ήταν ένα πολύ καλό, όμορφο κορίτσι, με σπουδές, φιλική με όλους, συνάδελφος από τις λίγες και από αυτούς που θέλεις να υπηρετείς μαζί τους». Η κ. Γερακούδη δεν θέλησε να σχολιάσει όσα είπε ο πατέρας της, για τη λίστα Λαγκάρντ κλπ.
Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ιερέας, ένας άνδρας βρήκε πρώτος την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι. «Όταν πήγα εγώ εκεί, της λέω «Θεοδώρα τι κάνεις;». Δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο «βοήθεια» και ξεψύχησε», ανέφερε ο ιερέας. Και πρόσθεσε πως το τελευταίο διάστημα ήταν στενοχωρημένη γιατί είχε χάσει ένα κοντινό της πρόσωπο, ενώ της είχε συστήσει να βρει βοήθεια σε έναν εξειδικευμένο γιατρό, κάτι που η ίδια έκανε, ακολουθώντας τη συμβουλή του ιερωμένου.
Τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, τόνισε ο ιερέας. Το μπουφάν της γυναίκας ήτανπεταμένο και τα λουλούδια που είχε μαζί της είχαν σκορπίσει, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον ιερωμένο, δηλώνει πως πάλεψε με τον δολοφόνο της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου