" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.10.17

Αεροσυνοδοί ή συνοδοί κυρίων;

Σάλο έχει προκαλέσει η μαρτυρία αεροσυνοδού, η οποία μίλησε ανώνυμα στην...βρετανική εφημερίδα Sun.
 
Μεταξύ άλλων, η έμπειρη αεροσυνοδός έκανε λόγο για όργια εν πτήσει μεταξύ μελών του πληρώματος, σεξ στο πιλοτήριο και άλλου είδους… ανάρμοστες συμπεριφορές που σίγουρα ενέχουν κινδύνους για τη ζωή των επιβατών.
Η έμπειρη αεροσυνοδός αναφέρθηκε εκτενώς στην συνέντευξή της σε συναδέλφους της οι οποίες χρησιμοποιούν το επάγγελμά τους ουσιαστικά ως τρόπο προσέγγισης «πελατών» για τη δεύτερη δουλειά τους, εκείνη της πόρνης πολυτελείας!
«Μια αεροσυνοδός πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να δίνει σε επιβάτη της Α’ Θέσης μια κάρτα της. Άλλη μία που έκανε την πτήση Λονδίνο-Λος Άντζελες είχε στήσει κανονικό μαγαζί, προσκαλώντας πελάτες να τη συναντάνε σε δωμάτια ξενοδοχείου και να κάνουν σεξ μαζί της έναντι αμοιβής.
Η δουλειά της ήταν τέλεια γιατί γνώριζε πλούσιους επιβάτες στην Διακεκριμένη Θέση και την Α’ Θέση, δηλαδή απίστευτα πλούσιους άνδρες που δεν διστάζουν να πληρώσουν πολλά για να διασκεδάσουν» σημειώνει η αεροσυνοδός.


 reportaz net

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου