28.2.18

ΤΣΙΠΡΑΣ – ΤΑΤΟΥΛΗΣ :«Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»

Ακούγοντας κανείς τις ομιλίες  Τσίπρα και Τατούλη στο περιφερειακό συνέδριο  Πελοποννήσου, κάλλιστα θα μπορούσε να διαπιστώσει την πολιτική τους ταύτιση.
Δύο πολιτικοί , οι οποίοι προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα τους δεν έχουν πρόβλημα να τάξουν τα πάντα στους πάντες και να υπηρετήσουν με συνέπεια το δόγμα: αυτές είναι οι αρχές μου κι αν δε σας αρέσουν έχω και άλλες.
Αμοραλιστές και τυχοδιώκτες που αλλάζουν τις θέσεις τους και τα πιστεύω τους ανάλογα την περίσταση, παραμένοντας ανερυθρίαστα ψεύτες και λαοπλάνοι. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι εκπαιδεύτηκαν και οι δύο στα φυτώρια της αριστεράς, στο ΕΚΚΕ και στηΚΝΕ αντίστοιχα.
Στο συνέδριο της Πελοποννήσου δεν παρέλειψαν να ξεδιπλώσουν το «ταλέντο» τους.
Από τη μία είδαμε τον κ. Τατούλη να επαινεί τον κ. Τσίπρα προεξοφλώντας ότι θα παραμείνει για πολλά χρόνια στην εξουσία για να συνεχίσει το έργο του, κι από την άλλη είδαμε  τον κ. Τσίπρα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να τάζει τα πάντα στους πάντες.
Όμως αυτή τη φορά τα ψέματά του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, φτάνοντας στο σημείο να υποσχεθεί  ότι θα κατασκευάσει έργα που έχουν ήδη κατασκευαστεί, όπως το Φιλιατρινό φράγμα. Πραγματικά οΜαυρογυαλούρος ωχριά μπροστά του!!!
Προφανώς για τον κ. Τσίπρα δεν έχει καμία διαφορά αν τα έργα έχουν γίνει ή όχι.
Ωστόσο, όλοι  γνωρίζουν ότι πολλά από τα έργα που τάζει θα είχαν ολοκληρωθεί αν δεν είχε «ρίξει» την κυβέρνηση Σαμαρά.
Επίσης όλοι γνωρίζουν, ότιτα έργα που «πάγωσε» ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία,  θα υλοποιηθούν από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί θα είναι μια κυβέρνηση ικανών και αποτελεσματικών Υπουργών, όχι σαν το «πολιτικό τσίρκο» που είδαμε να παρελαύνει  από την αποκλεισμένη από τα Μ.Α.Τ.  Τρίπολη.
Σύντομα ο κόσμος θα δώσει στον κ. Τσίπρα και την παρέα του την απάντηση που τους αξίζει.
Σύντομαθα λογοδοτήσουν για τα ψέματά τους και όχι μόνο.

Μίλτος Χρυσομάλλης, Δρ Πολιτικός Μηχανικός
Πολιτευτής ΝΔ Μεσσηνίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου