3.3.18

Αρνείται τις κατηγορίες ο στρατιωτικός που συνελήφθη για παρενόχληση νεαρής γυναίκας

Ένας 40χρονος στρατιωτικός συνελήφθη νωρίς χθες βράδυ στη Λαμία, έπειτα από καταγγελία νεαρής γυναίκας ότι προσπάθησε να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό, που καταγγέλθηκε από το παρ’ ολίγον θύμα, σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης στη νότια Λαμία, όταν η νεαρή γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει η νεαρή γυναίκα, ο 40χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητο και άρχισε να της λέει ότι έχει πρακτορείο μοντέλων και ότι επειδή ήταν πολύ όμορφη ήθελε να την προωθήσει ως μοντέλο και άλλα σχετικά, προσπαθώντας να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητο. Όταν είδε ότι εκεινη δεν ανταποκρίθηκε προσπάθησε δυο φορές διά της βίας να την βάλει μέσα στο αμάξι του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα άρχισε να καλεί με το κινητό την αστυνομία. Ο 40χρονος βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να καλεί με το τηλέφωνο την αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Τελικά στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δράστης συνελήφθη στις 7:30' το απόγευμα της Παρασκευής, αφού πρώτα εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για 40χρονο στρατιωτικό από τη Φθιώτιδα που υπηρετεί στην Αθήνα.

Δεν ήμουν, εγώ έκανε λάθος

Ο 40χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν και ότι η κοπέλα έκανε λάθος. Πιο συγκεκριμένα ο δικηγόρος του Δημήτριος Κρούπης δήλωσε:

«Υπάρχουν στοιχεία τα οποία κατατέθηκαν αρμοδίως από το φερόμενο ως δράστη. Πιστεύουμε ότι η κυρία έκανε ένα τρομερό λάθος. Τα στοιχεία αυτά και τα πραγματικά γεγονότα θα αποδείξουν ότι ο εντολέας μου δεν έχει ουδεμία εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 40χρονος μεταφέρθηκε από τη Λαμία στη Λάρισα, όπου θα απολογηθεί και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Στρατιωτική Δικαιοσύνη, για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου