3.3.18

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες

Ναι στους άντρες αρέσει να βλέπουν τα μοντέλα στην πασαρέλα, αλλά όταν πρόκειται για την προσωπική τους ζωή θα ήθελαν να είναι με μια φυσιολογική γυναίκα. Γιατί μπορεί οι αδύνατες να είναι αισθησιακές όταν τις βλέπουμε στην οθόνη, όμως στην πραγματική ζωή οι άντρες προτιμούν όσες έχουν καμπύλες.
Δυστυχώς όμως ορισμένες τάσεις της μόδας μας οδήγησαν να πιστέψουμε ότι οι γυναίκες που είναι πολύ αδύνατες είναι και όμορφες. Διαβάστε παρακάτω γιατί οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες.

Μελέτες υποστηρίζουν ότι η πλειοψηφία των αντρών που είναι υγιείς καις σωματικά δραστήριοι επιλέγουν τις γυναίκες με καμπύλες έναντι των πολύ αδύνατων. Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι επιλέγουν εξαιρετικά αδύνατες είτε είναι υλιστές είτε έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα μέσα ενημέρωσης.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι οι άντρες αντιλαμβάνονται τις καμπύλες ως σύμβολο αναπαραγωγικής ικανότητας. Με κάποιο προγραμματίζουν το μυαλό τους ώστε να έχει συνδέσει τις καμπύλες με την αναπαραγωγική λειτουργία.
Μια μελέτη που διεξάχθηκε πρόσφατα εξέτασε τον εγκέφαλο των αντρών που παρακολουθούσαν φωτογραφίες με πολύ αδύνατες και με γυναίκες που είχαν καμπύλες. Παραδόξως οι εγκεφαλικές σαρώσεις έδειξαν περισσότερη δραστηριότητα και διέγερση σε ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου όταν οι άντρες έβλεπαν γυναίκες με πιασίματα.

Οι γυναίκες με καμπύλες φαίνονται πιο πραγματικές και αληθινές. Επίσης οι πλειοψηφία των αντρών υποστηρίζει ότι έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση την ώρα του σεξ.

Εν κατακελίδι όλες οι γυναίκες είναι όμορφες. Ο στόχος αυτών των ερευνών είναι να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει ιδεώδες σώμα και ότι οι γυναίκες μπορούνε να χαλαρώσουν και να μη νιώθουν τύψεις εάν φάγανε λίγο παραπάνω. Μια γυναίκα που αγαπάει την εμφάνισή της θεωρείται πάντα πιο όμορφη .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου