2.3.18

Καμπανάκι από τους ειδικούς φρουρούς: Φοβόμαστε για νεκρό αστυνομικό ή πολίτη

«Ο κ.Τόσκας χάνει τη ψυχραιμία του. Αυτά πρέπει να μένουν στο γραφείο του. Εμάς δεν θα μας φιμώσει κανένας θα λέμε την αλήθεια», είπε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Ευστράτιος Μαυροειδάκος σχολιάζοντας την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα για τη στάση της οποίος Ελληνικής Αστυνομίας στο μπαράζ επιθέσεων από αντιεξουσιαστές.
«Αυτή τη στιγμή χτυπάμε καμπανάκι μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη, σας το ξαναλέω, η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί, δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να ψέγεται ο αστυνομικός. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας», ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος.
«Εγώ τον κ. Τόσκα τον ξέρω από την τηλεόραση, δεν με έχει καλέσει ποτέ, εδώ και δύο χρόνια τον έχω δει μόνο από την τηλεόραση, αλλά δεν με απασχολεί αυτό», είπε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών και αναφερόμενος στον σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση των επιθέσεων αλλά και το έκτακτο σχέδιο που ανακοίνωσε ο υπουργός, είπε «με πεζές περιπολίες πώς θα λυθεί το πρόβλημα; Είπε χθες ο κ. Τόσκας για 200 αστυνομικούς, βρέθηκαν 45 από τον τομέα του παρεμπορίου, όταν ανακυκλώνεται το προσωπικό και δεν γίνεται ούτε μία πρόσληψη κάποια στιγμή αυτό θα σκάσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου