" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.4.18

Πώς να αποφύγετε τις αλλεργίες της άνοιξης στο σπίτι

Η άνοιξη φέρνει μαζί της κάθε χρόνο και τις αλλεργίες και πολλοί είναι εκείνοι που ταλαιπωρούνται. Ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που επιδεινώνουν ή μετριάζουν τις αλλεργίες είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.
Ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες στο περιβάλλον που ζούμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιο εύκολα τις αλλεργίες μέσα στο σπίτι.
Δείτε τρεις απλές συμβουλές…
Περιορίστε την υγρασία Η υγρασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις αλλεργίες. Η σκόνη και η μούχλα πολλαπλασιάζονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον έχει υγρασία πάνω από 50%. Προσπαθήστε να την περιορίσετε όσο γίνεται.
Αφαιρέστε τα χαλιά H άνοιξη είναι η εποχή που μπορείτε να αρχίσετε να αποφεύγετε σιγά σιγά τα χαλιά καθώς έχουν πάνω τους τα μικρόβια του σπιτιού όπως επίσης και πολύ σκόνη. Οποιοδήποτε σκληρό πάτωμα, όπως το ξύλο ή το πλακάκι, είναι προτιμότερο από τα χαλιά.
Διατηρείτε καθαρό το κρεβάτι σας Όσο πιο ακατάστατο είναι το κρεβάτι σας, τόσο περισσότερο χώρο έχουν τα μικρόβια και τα βακτήρια για να κρυφτούν. Έχετε όσο λιγότερα πράγματα γίνεται στο κρεβάτι σας και πλένετε σεντόνια και κουβέρτες κάθε εβδομάδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου