" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.4.18

Επίσκεψη Τριτέκνων στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας.

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, ενημερώνει ότι την Μεγάλη Παρασκευή μελή του ΔΣ επισκεφτήκαμε το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο της Καλαμάτας.
Η επίσκεψη μας είχε στόχο την ανταλλαγή ευχών ενόψει των εορτών του Πάσχα καθώς και την προσφορά σε όλους τους φιλοξενούμενους του ιδρύματος Αναστάσιμης λαμπάδας που είχαν φτιάξει παιδιά του συλλόγου.
Το Αλεξανδράκειο αποτελεί μια "ανοιχτή αγκαλιά" στην καρδιά της πόλης και όπως μας ενημέρωσαν αυτή την περίοδο διαμένουν 70 γέροντες και γερόντισσες, που εκεί έχουν βρει φροντίδα και θαλπωρή.
Κατά της διάρκεια της παραμονής μας στο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας συζητήσαμε με τους γέροντες και τις γερόντισσες και μέσα σε συγκινητικό κλίμα ακούσαμε ιστορίες που μας διηγήθηκαν.
Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιδρύματος για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν σε αυτούς τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως το προσωπικό που μας υποδέχτηκε και μας ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο ίδρυμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου