6.4.18

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Επίσκεψη αγάπης στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής, τις Άγιες ημέρες προκειμένου να βρεθούν δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται .
Το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών επισκέφθηκε  ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου, τον Αντιδήμαρχο Φιλιατρών και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Φιλιατρών Χαράλαμπο Καναλουπίτη.
Η επίσκεψη όπως κάθε χρόνο αποτελεί μια γιορτή Αγάπης λόγω του Πάσχα μιλώντας και δίνοντας ευχές τόσο με νοσηλευόμενους όσο και με εργαζόμενους. Δεδομένη είναι η αρωγή του Δήμου όπως τονίστηκε στην διανομή των δώρων ώστε όλοι να αποδίδουν φόρο τιμής σε όσους βρίσκονται ή εργάζονται στο μοναδικό Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης στην πόλη των Φιλιατρών καθώς η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει την συγκεκριμένη δομή για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.. 
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Παράλληλα τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, έκανε πράξη την αγάπη στο συνάνθρωπο συγκεντρώνοντας αρωγή σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης....Το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, με αφορμή τις εορτές του Πάσχα, εργάστηκε εθελοντικά συλλέγοντας τα τρόφιμα, καθώς στην συνέχεια παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας, προκειμένου να τα προωθήσει σε οικογένειες του Δήμου Τριφυλίας, οι οποίες βρίσκονται στην δίνη της οικονομικής κρίσης.
Εξάλλου η Ελληνική Αστυνομία, έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι παρών όχι μόνο στο προσωπικό της αλλά κυρίως κοντά στους πολίτες, με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις προάγοντας την έννοια του εθελοντισμού, την αγάπη στο συνάνθρωπο αλλά και την εξωστρέφεια που προέχει για να προστατεύει την ζωή και την περιουσία των κατοίκων..
        ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιώθηκε το σχόλιο μας στην στήλη Τριφυλιακά και αιχμηρά...για την τύχη της κυκλοφοριακής μελέτης στην Κυπαρισσίας η οποία μετατίθεται μετά το Πάσχα και την Πρωτομαγιά...Πιο αναλυτικά στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο μετά από ερώτηση δημοτικών συμβούλων από την μειοψηφία, ζητήθηκε να ανακοινωθεί πότε θα τοποθετηθούν τα σήματα και η εφαρμογή της μελέτης καθώς σε κεντρικά σημεία έχουν εδραιωθεί στύλοι για την υποδοχή τους.. Μάλιστα είχε τονιστεί ότι με την σταδιακή εφαρμογή του κυκλοφοριακού εντός του Πάσχα θα δούμε στην πράξη την εφαρμογή του, προκειμένου να αξιολογηθεί η λειτουργία της από την Δημοτική αρχή αλλά και το δημοτικό συμβούλιο. Τελικά είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η ανάρτηση των σημάτων, των κώνων, των διαγραμμίσεων και λοιπών παρεμβάσεων. Εξάλλου επόμενη μεγάλη εορτή είναι τον Μάιο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οπότε θα δούμε αν εφαρμοστεί η εν λόγω μελέτη στην πράξη...ΓΙΑΝ. ΜΠ.
             ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Μια ευχάριστη επίσκεψη είχε την Μ. Τρίτη στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τριφυλίας καθώς δέχθηκε την Άννα Γιακουμοπούλου, η οποία με το χρυσό μετάλλιο είναι η πρώτη πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών στα 53 κιλά.

Η πρωταθλήτρια διακρίθηκε άλλη μια φορά στους αγώνες που διεξήχθηκαν στην Σπάρτη τον περασμένο Μάρτιο. Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς συνοδευόταν από τον προπονητή της Παναγιώτη Αλεξόπουλο. 
Ο δήμαρχος Τριφυλίας συνομίλησε συγχαίροντας για την επιτυχία της την νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της σημειώνοντας ότι ο δήμος Τριφυλίας βρίσκεται στο πλευρό τους με κάθε μέσο, παροτρύνοντας τις προσπάθειες των αθλητών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
Η αθλήτρια και ο προπονητής της ευχαρίστησαν το δήμαρχο για το προσωπικό του ενδιαφέρον, καταλήγοντας ότι η αγωνιστική ομάδα θα φέρει στην περιοχή μας κι άλλες διακρίσεις οι οποίες προβάλλουν το Δήμο Τριφυλίας πανελλαδικά. Μάλιστα μόνο το 2018 υπάρχουν διακρίσεις στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου