18.5.18

Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών στην Καλαμάτα

Για 5η χρονιά λειτουργεί  το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καλαμάτας που  παρέχει πληροφόρηση, ψυχοκοινωνική στήριξη και νομική συμβουλευτική σε γυναίκες θύματα βίας. 
Στις υπηρεσίες του κέντρου έχει, πλέον, προστεθεί η εργασιακή συμβουλευτική, ως μια καινούργια ενότητα στήριξης των γυναικών.
Σκοπός της εργασιακής συμβουλευτικής είναι η ενδυνάμωση των γυναικών και η επανάκτηση εκ μέρους τους της αυτοεκτίμησής τους, ώστε να μπορέσουν να αναλάβουν την ευθύνη της επαγγελματικής, προσωπικής και οικογενειακής τους ζωής. Μέσα από την εργασιακή συμβουλευτική, πραγματοποιείται ενθάρρυνση και ενδυνάμωση, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοεικόνας, ανάπτυξη πρωτοβουλιών και διαθέσιμων προσωπικών πόρων, εκμάθηση τεχνικών αναζήτησης εργασίας, αξιολόγηση προσόντων, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, ανίχνευση δεξιοτήτων κ.λπ .
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται Δευτέρα με Παρασκευή, 8πμ με 4μμ, από τα τηλέφωνα 27210 – 99225 (& φαξ), 27210 – 99212. 
Τα γραφεία του Κέντρου  Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καλαμάτας βρίσκονται Περρωτού και Μαντίκλου, πίσω (ανατολικά) από το ναό  του Αγ. Νικολάου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου