18.5.18

ΠΥΛΟΣ - Καταγγελία για τη παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην επετειακή εκδήλωση της μάχης στο Μανιάκι και την παραχώρηση δημοτικής αίθουσας για πραγματοποίηση εκδήλωσης

Η Κομματική Οργάνωση Πυλίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πύλου – Νέστωρος να προσκαλέσει βουλευτές της ναζιστικής – εγκληματικής Χρυσής Αυγής στις επετειακές εκδηλώσεις της  μάχης στο Μανιάκι.

Καταγγέλλουμε την επίσης απαράδεκτη παραχώρηση δημοτικού χώρου στη Δημοτική Κοινότητα Χώρα του Δήμου μας προκειμένου να πραγματοποιηθεί ναζιστική εκδήλωση μίσους και ρατσισμού.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (17/5/2018) η Λαϊκή Συσπείρωση, παράταξη του ΚΚΕ στο Δήμο, έθεσε θέμα να ανακληθούν τόσο οι προσκλήσεις όσο και η παραχώρηση της αίθουσας στους χρυσαυγίτες και να καταδικαστεί η Χρυση Αυγή ως ναζιστική - εγκληματική οργάνωση. Κανείς από τους συμβούλους της πλειοψηφίας, ούτε της μειοψηφίας δε στήριξε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Όλοι μαζί Δημοτική Αρχή και οι υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας νομιμοποιούν  την παρουσία  και τα ναζιστικά κηρύγματα μίσους της Χρυσής Αυγής.

Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση ανταγωνίζονται για το ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής της «δίκαιης ανάπτυξης», την ώρα που η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μυρίζει μπαρούτι, κάποιοι επιχειρούν να βγάλουν από τα λαγούμια τους τα μαντρόσκυλα της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του συστήματος!

Πέρα από την δολοφονική – ρατσιστική δράση για την οποία δικάζεται, παίζει το ρόλο του χωροφύλακα ενάντια σε κάθε εργατική κινητοποίηση, τρομοκρατεί και επιτίθεται σε έλληνες και ξένους εργαζόμενους που αγωνίζονται και διεκδικούν.  Αυτό αποδεικνύουν η δολοφονία Φύσσα, οι επιθέσεις στο ΠΑΜΕ, σε μετανάστες εργάτες στο Κερατσίνι και αλλού. Ο δήθεν πατριωτισμός της Χρυσής Αυγής είναι η εξύμνηση του Χίτλερ, των Ες-Ες, των Ταγμάτων Ασφαλείας και των δοσιλόγων.

Καμία σχέση δεν  έχει ο γνήσιος λαϊκός πατριωτισμός με τους νοσταλγούς του Γ’ Ράιχ και των συνεργατών του!

Καλούμε τους εργάτες και τους αγρότες της περιοχής μας

Να απομονώσουν τους ναζί - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και τους «καινούργιους» της φίλους τους.

    

Κομματική Οργάνωση Πυλίας του ΚΚΕ                                                                         18/5/2018

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου