" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.5.18

ΑΡΚΑΔΙΑ - Δωρεάν τηλε-εκπαίδευση για αγρότες

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας ενημερώνει τους αγρότες και τους επαγγελματίες του αγροδιατροφικού χώρου, ότι στον ιστότοπο http://future-farmer.eu/. υπάρχει δωρεάν πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης για τα παρακάτω θέματα:
1) Βιολογική Γεωργία
2) Βιο-οικονομία
3) Πληροφοριακά Συστήματα στη Γεωργία
4) Συστήματα ακριβείας στη Γεωργία
5) Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων
6) Γεωργικές Αγορές
7) Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί και να παρακολουθήσει τα ψηφιακά μαθήματα, να επιλέξει ασκήσεις αυτοαξιολόγησης και με τη συμπλήρωση ενός σύντομου ερωτηματολογίου, να λάβει με αυτοματοποιημένο τρόπο πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης για τα επιλεγμένα μαθήματα. Η εκπαίδευση είναι δυνατή και μέσω κινητών τηλεφώνων και φορητών συσκευών.
Στον ίδιο ιστότοπο υπάρχει επίσης δωρεάν πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να διαφημίσει τα προϊόντα του ή να αναπτύξει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, σε λίγα απλά βήματα.
Επίσης έχει αναπτυχθεί εφαρμογή για φορητές συσκευές (συμβατές με Android και IOS) που παρέχει δωρεάν προγνώσεις καιρού, γεωργικές ειδοποιήσεις και νέα, κ.α.    

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου