30.8.18

Σε βαρύ κλίμα πένθους η κηδεία του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου στην Εύβοια

Σε πολύ βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία στο χωριό του αδικοχαμένου Επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου που έχασε τη ζωή του όταν κατέπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στις 28 Αυγούστου.
Ο πόνος στο χωριό του βουβός. Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου οι σκηνές ήταν σπαρακτικές. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι ήταν για το τελευταίο αντίο.
Εκεί βρέθηκαν για να συλλυπηθούν και να συμπαρασταθούν στους οικείους του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος
Πρατσόλης, ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς καθώς και πλήθος κατοίκων της περιοχής.
Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, η σύζυγος, τα αδέρφια και οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου που ανεβαίνουν έναν Γολγοθά που μοιάζει ατελείωτος. Ο πρώτος που έμαθε την τραγική είδηση ήταν ο δίδυμος αδερφός του που υπηρετούσε στην ίδια μονάδα στην Καλαμάτα. Ήταν εκείνος που μόλις ενημερώθηκε για το μεγάλο κακό, τηλεφώνησε στον πατέρα του.
Ο 39χρονος πιλότος ήταν πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από το χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και θεωρείτο ιπτάμενος μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών. Στο χωριό του επικρατεί θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή κοινωνία. Το «γελαστό παιδί» όπως τον έλεγαν, ένας άνθρωπος αισιόδοξος και αγαπητός.






ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου