31.8.18

ΦΩΤΟ - Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δροσίζεται στην Καλαμάτα

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μάς δείχνει -πάλι- την πίσω όψη της, αλλά, όπως ισχυρίζεται η ίδια, αυτήν τη φορά δεν είχε άλλη επιλογή!
 «Μα τώρα φταίω εγώ;
Οχι, πείτε μου... Κοιτάξτε φωτογραφία που μου έβγαλε το αδελφάκι μου. Να μην την ανεβάσω; Κρίμα δεν είναι; Τα φιλιά και την αγάπη μου από την όμορφη Καλαμάτα. Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε» έγραψε η dj και ραδιοφωνική παραγωγός, που δροσίζεται στην πισίνα, αλλά προκαλεί... καύσωνα στο Instagram!
H Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν μόστραρε για άλλη μια φορά τα σέξι, σφριγηλά οπίσθιά της, αλλά παράλληλα δήλωσε αθώα για το «έγκλημα»!
 Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, η φωτογραφία είναι ένα... ποίημα! Είναι ένας ύμνος στα πιο πολυφωτογραφημένα προσόντα της καλλίγραμμης Μάγκυ, η οποία δροσιζόταν σε πισίνα ξενοδοχείου στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας φορώντας φούξια μπραζίλιαν μπικίνι.

Λίγο ο υπέροχος φωτισμός, λίγο η ανεβασμένη διάθεσή της, λίγο το αποκαλυπτικό μαγιό και ο αδελφός της πήρε πρωτοβουλία, έκανε το «κλικ» και από χθες το ενσταντανέ φιγουράρει στο top των πιο hot θεμάτων και θεαμάτων στα social media! Γιατί μόνο η Χαραλαμπίδου ξέρει πώς να προκαλεί και ταυτόχρονα να βγάζει και το προφίλ της γατούλας.



πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου